keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

London-diy.

Aikaisemmin lähtöpostauksessa esittelin tekemäni passinsuojuksen (postaus täällä), mutta..
..se mikä postauksesta jäi hopussa kyydistä pois, oli tämä nahkainen pikkukirjekuorilaukku.
Tein kuoren mukaan tarvittavien lappusten säilytyspaikaksi. Kaikki A4-arkit menevät kuoreen hyvin taitettuna, joten "laukku" toimii varmaan jatkossakin niin sanottuna laukun lomakekuorena.
Tein kuoren niin oikeasta kuin tekonahastakin. Tekonahka toi mukaan vähän jämäkkyyttä. Mallia ja inspiraatiota sain täältä: noxcreate (alkup. ipad-suojus). Blogi on italiaksi(?), mutta kuvat tulkkaavat.
Vein Lontooseen "lomakekuoren", tullessani toin kotiin myös minikotelosuojuksen. Kyseessä on metrokortin läpyskä, jonka kansiin tein kaksi lisätaskua viiltämällä päällismuovit auki. Nyt kansiin voi pistää kortteja tai vaikka kuvia koristeeksi. Tarvitsinkin tuollaisen uuden korttikotelon sellaisiin pikkulaukkuihin, joihin lompakko ei mahdu tai tilanteisiin joihin koko lompsaa ei tarvitse mukaan.
Metrokortin läpyskästä metrokarttaan (jep, kaikkea mäkin lomalta kotiin roudaan!). Pistin kartan, kortin ja parit lipukkeet kehykseen. Tuo on nyt muistuttamassa minua niin hauskasta lomasta.

2 kommenttia:

  1. Hei jotenkin tosi sulonen nahkatasku! Kiva idea. Voisi joskus yrittää tehdä jotain näppärää ihan itse eikä aina vain ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehdottomasti! Itse tehty juttu on aina paljon kivempi kuin ostettu :) Pistä tuumasta toimeen ja aloita jostain tosi helposta, siitä se sitten lähtee.

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.