sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Passi ja hammasharja.

Lähtöpäivä, se on lähtöpäivä! Passi ja hammasharja on pakattu, kohta jo mennään!
Tänään hypetin ja fiilistelin lähtöpäivää tekemällä mm. passille nahkaisen suojakuoren.
Tein suojaan jopa päälle koristelun, nyt on ainakin persoonallisempi passi. Inspiraatio täältä: DesignSponge EDIT/ plus passin maalausidea lähti liikkeelle täältä: EvaForeva.
 Maalatun kuvion tein maalarinteippipalasten ja vanhan kellertävän kukertavan kynsilakan avulla.
 Nyt on valuuttaa, on pakattu, on uutta tunikaa (kuvassa) ja uusia koruja (esittely jälkeenpäin).
Eikun itsetehty matkalaukkumerkki laukkuun ja menoksi! Lontoo, täältä tullaan! Meitsille mukavaa lomaa, me näemme taas viikonpäästä loman päätyttyä! 
post signature

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa vain! (nimim. Lontoossa kohta 2 vuotta asunut) Makeet on kotelot ja merkit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, makeet olivat! :) Reissu Lontooseen oli mahtava!

   Poista
 2. Olen jo pitemmän aikaa seurannut sitä kuinka pöllit muiden ideat ja härskisti väität niitä omiksi. Muun muassa tämän kaulakorun http://madambc.blogspot.com/2012/01/sulkia-ja-niitteja.html idean väitit tulleen heijastin sulkakorusta (jonka itseasiassa senkin idean olet pöllinyt toiselta) vaikka todellisuudessa olet pöllinyt sen ihan muualta, muun muassa täältä: http://www.etsy.com/listing/66609839/feather-necklace-black-leather-feather?ref=pr_shop&show_panel=true

  Ei kai toisten ideoiden käyttämisessä mitään pahaa olekkaan mutta huvittaa katsoa kun olet tuohon sivupalkkkiin kirjoittanut "inspiroidu älä varasta" lauseen mutta itse sitten kuitenkin häikäilemättä pöllit toisilta ideat ja väität niitä omiksi.

  Ja tuskin nyt niiin sopiva yhteensattuma olisi sattunut että teillä olisi ollut vain se sama maku, eihän ;) Näitä yhteensattumia nyt kun on vain niin paljon ettei se voi vain olla sitä.

  Ihmiset osaa kyllä käyttää nettiä ja itse olen löytänyt sinun väittämät omat ideat jo kauan aikaa sitten muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää, että olet päätynyt tuollaiseen mielipiteeseen. Jos tuntisit minua oikeasti, et ikinä väittäisi tuollaista korkean moraalini takia. Kunnioitan tekijänoikeuksia, en esimerkiksi edes lataa musiikkia internetistä. Pyrin AINA mainitsemaan postauksien yhteydessä inspiraationlähteen. Joskus olen linkit hukannut/unohtanut ja tällöinkin olen sen pyrkinyt mainitsemaan.

   En ollut aikaisemmin nähnyt linkittämääsi korua, mutta kieltämättä se on samankaltainen (mutta paljon hienompi ja ammattitaitoisemman näköinen kuin omani). Idean kengännaauhalla tuettuun koruun todella sain sulkaheijastimesta ja muista lukuisista tekemistäni nahkakoruista, joita olen esitellyt myös blogissani. Ja mitä heijastinsulkaan tulee, en ole väittänyt ideaa omakseni. Luehan postaus tarkemmin, sillä tekstistä kyllä löytyy linkki alkuperäisiin heijastimiin.

   Ikävää, että olet päätynyt tuollaiseen ajatukseen. On luonnollista, että käsityöihmisillä samat ideat toistuvat monessa eri paikkaa samaan aikaan tai jälkikäteen. Vaikutteita saadaan alitajuntaisesti ja tietoisesti. Toivottavasti muutat joskus mielesi, sillä ideoiden varas minä en ole.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.