torstai 19. heinäkuuta 2012

Laukun uudet vaatteet.

Ennen: valkoinen mummukka-laukku, jossa ei ollut mitään persoonallista, ei edes hienoa hihnaa. Sen sijaan tahroja ja naarmuja löytyy sieltä täältä ja sen takia laukku on ollut kategoriaa äläskelpoinen.
Mutta vaan ei ole enää! Jälkeen: laukku on nyt saanut uudet vaatteet ja hienot mummukkavaatteet onkin!
Päällystin siis laukun ohuella kankaalla, jonka ompelin laidoista laukkuun. Likaisemman puolen päällystin kokonaan, toisen vain osittain. Mun mielestä tuo kangas on vaan niin älyttömän mauton, että se alkaa olla jo tosi hieno! Joidenkin mielestä se voi olla vain mauton, mutta onneksi laukku ei olekaan heidän.
Aasinsillan laukun uudistamiseen sain, kun pläräsin uudemman kerran H&M Magazinea. Lehdessä oli Honesty WTF:n maalilla ja kukkatilkuilla uudistama laukku (ja Park and Cube:n silkkuhuivihousut). En keksinyt sopivaa laukku-uhria, jonka pintaan maalia ja kukkia olisin sutinut, joten päädyin ompelemiseen..
Kyllä siinä sormenpäät helläksi meni, mutta kyllä se oli sen arvoista. Pitäisi oppia käyttämään sormustinta.
Laukkuhan menisi myös vaikka pienestä taulusta. Ainakin vaatehuoneessa - tauluna ja säilytyslokerona!

14 kommenttia:

 1. Ehdottomasti hieno, personallinen ja uniikki!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana! Se on eräänlainen taideteos :)

  VastaaPoista
 3. Hieno laukkuhan siitä tuli! On kyllä niin totta tuo, että jotkut asiat on vaa niin kauheita että ne on jo hienoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä! Mietin vain missäköhän menee sen kauheuden ja hienouden raja...:D

   Poista
 4. Loistava! Mun mielestä tuossa kankaassa on jotain taianomaista... :)

  VastaaPoista
 5. Uuuuu hieno! Tykkään ehkä enemmän ehkä tuosta rypytetystä puolesta, hyvä idea :) Ja toi kangas on just niinku sanoit, niin korni et on jo hieno :D Inspiraation lähde, eli toi Honestly WTF:n toteutus, oli myös menny multa ihan ohi. Tykkäsin siitäkin ja piti heti alkaa tutkia kaappeja sopivan laukkuehdokkaan toivossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseasiassa niin minäkin :) Suoran puolen tein siksi, että myös printti pääsee näkymään. Rypytetyssä kuvat ei paljoa erotu..

   Poista
 6. musta toi on vaan ihana! se on jännä, miten jossain vaiheessa rumasta tuleekin kiva:D toisaalta tosta kankaasta tehty kokopuku olis jo vähän liikaa...:p mutta voi, osaisimpas minäkin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo, kokopuku olisi ollut ehkä sitä kategoriaa todella mauton..:D Ps: ei saa sanoa ettei osaa, kokeile, kyllä se siitä suttaantuu! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.