lauantai 14. heinäkuuta 2012

Maxisti monikäyttöinen.

Eilisiin juhliin tuli tehtyä useampi uusi juttu, vaikka vielä alkuviikolla lupasin itselleni, että löydän päälle puettavaa vaatehuoneesta. Mutta kas kummaa, kuinkas sitten taas jälleen kävikään, kun inspiraatio iski?
Ensin tuli tehtyä sulkahiuskoriste - noitahan on ollut läpi kesän monessa puljussa myynnissä. Tein nyt omani kultaiseen lankaan tummista sulista. Tutoriaali täältä: Sincerely, Kinsey: Boho feather hair clip.
Tuumasin, etten ole vähään aikaan tehnyt vetoketjukoruja, joten yksi vetskarin rikkinäinen pätkä muuttui kukkasormukseksi kuumaliiman avulla. Malli on tuttu SeccoShopista/Taija Leinosen Rintarossi-koruista. Ranteeseen kiepahti pyöreää kengännauhaa (malli). Päiden liitoskohta peitetty nahkapalalla.
Maxihame: ommeltu - Toppi  värjätty (täällä) - Vyö: kirppis - Korkkarit: poissa. Maxihame oli minulle yllättävä juhla-asun valinta, mutta kyllähän joustavassa, hyvin laskeutuvassa trikoossa viihtyi mainiosti.
Oivalsin myös tuubimaisen maxihameen monikäyttöisyyden: siitähän saa myös kaksinkerroin taiteltuna (eli helman nosto ylös yläosan alle koko pituudeltaan tai osittain) myös tuubimekon tai lyhyemmän hameen! Illan edetessä vaihdoinkin lennossa maxin mekoksi, vedin sukkikset alle ja survoin topin laukkuun.

2 kommenttia:

  1. Hieno mekko/hame! On kyllä juhlava noin maksihameena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huomasin myös, että maxi menee myös kasattuna isona tuubihuivinakin, ha! :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.