perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pala kangasta.

Käteni tarttuivat kivan punaiseen kankaaseen.. Tästähän minä omp..e..le...????!!!! Mitä...tässähän on reikä?! TOINEN REIKÄ?! Mitä hittoa. Sitten muistin. Ai niin. Minähän nämä leikkasin. Silloin joskus. Sitten taisi iskeä tuotteellinen dementia. Luulin koko ajan, että kyseessä oli käyttämätön kangas, kun siellä se joustavat-laatikossa oli odotellut.. Ja kuinka monta kertaa olen kankaita siirrellyt ja järjestellyt.. vaan ei ole kertaakaan muistikellot soineet.
Ja se miksi kankaaseen leikkasin kaksi reikää, paljastunee näistä kuvista - ja kerrottakoon, että vähän sai mennä kuva-albumeissa taaksepäin, jotta löysin nämä kuvat! Otettu 28. heinäkuuta..vuonna 2012! Hups.
Nyt en kyllä vahingossakaan aio viikata kangasta liiviä pois, vaan todella otan sen käyttöön näin hulppean kahden vuoden odotuksen jälkeen. Vähän kyllä naurattaa miten ihmeessä näin edes pääsi käymään?
Ja ennen kuin tohinassani unohdan jälleen, tämä liivihän on tarkoitettu puettavaksi monella tapaa. Shaalina, kauluksellisena liivinä ja kun apuun laittaa pienen neulan niin siitä saa jopa hameen. Ihan mahtava reissuvaate!
Liivi on oma versioni tästä monikäyttöisestä vaatteesta, jonka voi pukea videon (tai ks. video täältä.) mukaan jopa 20 erillä tavalla. Mitä mahtavia oivalluksia, vain pieniä muutoksia ja look muuttuu jälleen. Itsellä ei vain kangas riittänyt ihan yhtä isoon vaatteeseen, joten ei siitä kaikkia pysty tekemään. Nyt himottas leikata isompi versio.. Mitä luulette, jos nyt leikkilisi niin saiskohan sitä tällä vauhdilla vaatteen käyttöön heinäkuussa 2016?

4 kommenttia:

 1. Toihan o hyvä kesällä topin päällä, ku aurinko ottaa helposti ainaki miulla käsivarsiin ni sit voi kauluksen laskea alas niitten suojaksi ilman et ois kuitenkaa pitkähihainen päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, näin minäkin ajattelin :) toimii myös vastaavasti, jos tulee vähän hartioilla vilu :)

   Poista
 2. Todella hieno. Voisi omillekin vaatteille tai joillekin kankaille tehdä noin. Mulla on iso pino erilaisia vaatteita joille oon miettinyt ns. uutta käyttötarkoitusta, mutta se pino vaan ei koskaan tunnu pienenevän vaan aina sinne tulee lisää esimerkiksi vähän rikkinäisiä juttuja mille voisi vielä antaa uuden elämän (ainakin ajatuksissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kiitos alkuperäisen idean keksineelle :) kumma juttu, sama pino-ongelma on myös täällä riesana! Kummallinen ilmiö, se kasvaa aina vaan, vaikka välillä sitä onnistuu pienentämäänkin!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.