sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Taulu toiselle.

Olen ollut aina sitä mieltä, että taulun antaminen lahjaksi on riskaabelia. Etenkin, jos ei kysy asiasta etukäteen. Varsinkin, jos sen maalaa itse. Ja erityisesti, jos taulu esittää jotain toivottavasti tunnistettavaa henkilöä.
Nyt annoin ihan omaksi yllätykseksi lahjan, joka koskee kaikkia edellisiä väitteitä. Apua. Hiukan nostatti pulssia maalata taulu. Onnistunko? Meneekö pieleen? Tykkääköhän hän? Olikohan tämä huono idea?
Mitä mieltä te olette? Pian nähdään totuus myöhemmin tänään. Jännittää vähempikin. Ainakin parhaani tein ja ajatuksella maalasin. Ihan jopa mietin, että saajan tarvitse mennä kehystyshommiin, kun maalasin laidat kokonaan mustaksi niin kauempaa katsottuna reunustus näyttää ihan kehyksiltä.

Ps. Siinä yrittää olla Michael Jackson. Ihan vain näin varmuuden vuoksi erikseen mainittuna.

10 kommenttia:

 1. Heti kyllä näki ketä kuva esittää. Kyllä yuollaisen taulun laittaisin ehdottomasti seinälleni.★

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuon Michael Jacksoniksi tunnistaa! Oot aivan älyttömän taitava ja sun blogi on ehdottomasti parhaimpia mitä luen :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa taitava maalari, piirroksesikin ovat aivan huippuja. Maalatut kenkäsi ovat tosi upeita!! Tässä näyttäisi olevan melko nuori Jackson! Minä ainakin tykkäisin tästä taulusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvin huomattu, nuori Jackson on saajankin mieleen enemmän :)

   Poista
 4. Magee! Taidokasta jälkeä, pakko myöntää etten ekaks ajatellu että siinä on Michael mut nyt heti ku mainitsit ni tunnisti ! :D

  VastaaPoista
 5. No onpa upea taulu! Toivottavasti se löytää tiensä saajan seinälle :)

  Niin ja kyllä se on ihan tunnistettava MJ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä löysi, heti saaja etsi seinältä paikan "Tämä tulee kyllä tähän!" :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.