lauantai 6. joulukuuta 2014

Linna-bingo.

Olen valmis. Mulla on herkut ja kaukosäädin. Mulla on paperia ja kynä. On aika bongata bingoa. Linnan juhlat voivat alkaa.

Päästä heitettyjen bingoboxien hieroglyfien selitykset: Joku pyyhkii hien kädestään - Joku aivastaa - Joku punastuu - Joku haukottelee - Jollain on mekossa liian lyhyt helma - Jollain on niin avoin pääntie, että tissit lähes näkyvät - Jollain on pitkät hiukset auki - Jollain on hiuksissa kimallelakkaa - Jollain on Jukka Rintalan puku - Jollain on Katri Niskasen puku - Jonkun puku on valmistettu kierrätysmateriaaleista - Jollain on ns. selvä skandaalipuku - Juontaja sekoilee (esim. kuka henkilö on kyseessä) - Joku unohtaa kätellä Jennin - Joku jää kättelyssä lörpötteleen Saulille - Joku unohtaa odottaa puolisoaan kättelyn jälkeen - Joku tallaa toisen mekon helmalle - Joku kompuroi - Jollain on yllään kiltti - Jollain on hikikainalot - Jollain putoaa puvun olkain alas - Jollain on jalka kipsissä - Joku on raskaana - Pari poistuu kättelystä käsi kädessä - Joku pudottaa jonossa jotain. Extrapojot tennareista, metallisesta statement-kaulakorusta, ruutupaidasta tai siitä, että jollain miehellä on man bun.

(Huom! Bingon tarkoitus ei ole vahingonillo tai juhlavieraiden mollaus, vaikka syynissä on myös etikettivirheitä ja mahdollisia mokailuja. Seurapelin tarkoituksena on vain tehdä muuten melko puuduttavasta kättelyn seuraamisesta asteen verran hauskempaa.)

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. "(Huom! Bingon tarkoitus ei ole vahingonillo tai juhlavieraiden mollaus, vaikka syynissä on myös etikettivirheitä ja mahdollisia mokailuja. Seurapelin tarkoituksena on vain tehdä muuten melko puuduttavasta kättelyn seuraamisesta asteen verran hauskempaa.)"

  Eiks ois vaa helpompi olla kattomatta jos on niin puuduttavaa? Ei sitä oo pakko kattoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Melko puuduttava", mutta ei liian puuduttava etteikö tahtoisi silti katsoa ;) Ehkä puuduttava oli huono sanavalinta, kun tarkoituksena oli viittaus pitkähköön ohjelmalähetykseen.

   Poista
 2. Aivan hemmetin loistava idea! :D Harmi, että huomasin tämän vasta nyt... Pinnasin kuitenkin Pinterestiin Christmas-boardiin ensi talven juhlia varten... ;) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos :D Sama toimii myös muiden ohjelmien kanssa, esimerkiksi Euroviisujen-kliseet-bingo on aivan loistavaa! (Ja toki pinnata saa kunhan käyttää postauksen oikeita osoitteita :))

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.