lauantai 13. joulukuuta 2014

Fimoilua osa 3.

Vielä kerran fimoja! Osa kolmonen: kaulakorut. (Ks. osa 1. / osa 2.) Ja niitä tein kerralla oikein kunnon satsin!
Ensin tein pari marmoroitua (riipus-versio tulikin jo edellisessä postauksessa näytettyä) riipusta, sitten muutaman koko mustan, yksinkertaisen riipuksen (pelkkä rinkula, solmu ja iso viilletty möllykkä) ja lopuksi vielä neljä "piikki-korua". Jotku sanois hampaiksi, toiset minisarviksi, minä piikeiksi. Vasemmasta oikeaan: pelkkä suora piikki - uurrettu kaareva piikki - monivärinen piikki ja lopuksi vielä kokeilujen kautta ns. kerroksellinen piikki.
Ja sokerina pohjalla on pikkuinen harmaa tonttunen! Vähän jäi vinkkuraksi, mutta kaulassa riippuessa se "suoristuu". Vastaavaa joulu-riipusta kaipailinkin jo viime jouluna ja nyt minulla on sellainen! Nyt loppu fimoilut ainakin hetkeksi, seuraavaksi sitten jotain ihan muuta.

6 kommenttia:

 1. Valtava määrä mahtavia koruja, upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tällä määrällä ainakin pitäisi jaksaa pitkälle! ;)

   Poista
 2. Oot kyllä ollu tosi aikaan saava tässä viime päivät. Hauskoja juttuja oot fimoillut ☆

  VastaaPoista
 3. Hienoja on olleet kaikki sun fimoaskartelut! Musta tuntuu, että aina kun noita muovaan, niin onnistun saamaan niihin ihan tajuttoman määrän pienen pieniä hippusia, karvoja ym. Siis niin että läheltä kun katsoo niin ne huomaa, ja ai että mua ärsyttää! Ja siis pesen kädet ja alustan aina ennen, ja silti niitä leijailee siihen. argh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) et ole yksin, minä mietin ihan samaa noita tehdessä..hitusia ja pölyä kaikkialla! Mikähän jippo niihin olisi..? :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.