tiistai 9. joulukuuta 2014

Virkattu nuttura.

Kaikki varmaan jo tietävät niksin käyttää leikattua sukan vartta nutturan pohjana. Nyt vaihtoehtona on myös virkattu versio! Olen käyttänyt aika paljon tuota sukkarullaa, mutta joka kerta kohtaan sen saman neuroosin: apua-huomaaks-joku-että-mulla-on-sukka-päässä? Joskus tuntuu, että se musta sukka irvistää jostain kulmasta, vaikka tuskin niin on. Nyt sitten valikoin hiusten väriä lähinnä olevan jämälangan ja virkkasin siitä putken. Jee, enää ei tarvitse huolehtia irvisteleekö sukka!

Idean ja mallia katsoin täältä: Crochet Dynamite: Better than a sock bun. Alkuperäinen on kivan muhkea, mutta oli pakko tehdä vähän lättänämpi versio, kun tuota hiusten pituutta on sen verran, että lisämuhkeudella kokonaisuus olisi liian iso.

Ps. on muuten varmaan ihan kiva ja pieni joululahjakin, jonka tekee hyvin nopeaa.
Nyt iski uusi neuroosi: apua-mun-otsa-on-ihan-valtava. Pitää ottaa muistilistalle: älä käytä samaa kuvakulmaa, ei mikään paras näkökulma. Ja muista käyttää järkkäriä, ei saisi turvautua aina niin helppoon ja nopeaan (ja huonoon) kännykän kameraan, hyi minua.

4 kommenttia:

 1. Ai kamala kun pääsin kikattamaan sun otsaneuroosista. Sun otsa on ihan normaalin kokoinen :D
  Kiva idea tuo nutturavirkkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa kikattaa toisen epävarmuudelle ;D onhan se aika valtava tuosta vinkkelistä kuvattuna!

   Poista
 2. Mäkin käytin ensin sukkaa nutturan pohjana, mutta ostaa täräytin samasta vilauttelupelonaiheesta juuri tuohon tarkoitukseen tehdyn nutturarinkulan. Mutta mainio idea virkata tuollainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin meinasin ostaa ihan valmiin, mutta törmäsin tuohon virkattuun ideaan ennen ostamista. Toimii vallan mainiosti näinkin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.