keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Virkattu kaulakoru.

En tiedä mikä siinä on, mutta aina flunssassa ollessani haluan virkata. Aikomus usein on kova ("nyt kun tässä lepään niin mäpäs virkkaan kymmenen kaulahuivia!"), mutta useimmiten (lähes aina) flunssassa kuitenkin käy niin, ettei joko kädet tai aivokapasiteetti eivät osaa toimia enkä pääse työssä aloitusta pidemmälle.
Nyt kuitenkin sain jotain aikaankin. Olen aika ylpeä, että jaksoin flunssasta huolimatta keskittyä - etenkin, kun oli niin pieni koukku ja olemattoman "paksu" lanka käsissä. Puhumattakaan minikokoisista lasihelmistä..

Paitsi, että tunnustan: oli tarkotus tehdä korvakorut, mutta energia ei riittänytkään toisen tismalleen samanlaisen parin tekemiseen, joten siitä tuli sitten kaulakoru.
Ehkä joskus teen sille puuttuvan parin. Tai sitten en. On se yksinäänkin kaulakoruna aika nätti.

8 kommenttia:

 1. Kaunis koru! Hienosti näperretty kipeänä. Mulla ei myöskään syntyis korvakoruja. Niin mukavaa kuin virkkaus onkin, niin jotenkin kahden samanlaisen tekeminen on mulle haastavaa. :) Kiva idea virkata kaulakoru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ymmärrän täysin, samasta syystä minä en kudo sukkia tai lapasia, en jaksaisi tehdä kahta ihan samanlaista kuitenkaan :D

   Poista
  2. Hurja ponnisus tuotti kauniin korun<3

   Poista
 2. Tosi kaunis koru! Kuulostaa tutulle..ompelen juuri tytölle mekkoa ja kirjoin hihoihin nätit koristeet, toisen hihan kohdalla tuumin, että tämä on jo niin kokeiltu:D Legginssien kohdalla kirjoin vain toiseen lahkeeseen koristeet:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ois varmaan mullaki jäänyt toinen lahje koristelematta :D

   Poista
 3. Ihana idea! Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.