sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Pienet tuomiset.

Olin juuri pikareissulla Helsingissä. Kun kerrankin aikaa riitti, otin ihan asiaksi kierrellä erilaisia sisustuskauppoja läpi. Ihan kiinnostuksesta, että näkee tiettyjä tuotteita livenä. Ja tietysti inspiraatioksi. Kovasti piti pysyä lujana, etten olisi jotain ihanaa jokaisesta tuonut kotiin..etukäteen päätin, että saan ostaa vain jotain kevyttä ja pientä mikä mahtuu laukkuun. Voi, sinne jäi metalliset kyntteliköt, marmoriset alustat ja lasiset esineet! Mutta monta diy-ideaa toin tuliaisina! Ja ennen kuin pääsen niitä toteuttamaan, näytetään nyt kuitenkin ne pari pientä juttua, jotka soin itselleni ostettavaksi.
Linnut, Habitat / Piuhakoristeet, Tiger
Pieniä iloisia yksityiskohtia: linnut, jotka ovatkin pyykkipoikia! Ja johdonpidikkeet, jotka ovatkin lehtikoristeita! Vielä en vain päättänyt mihin piuhaan isken lehdet. Pitää harkita kunnolla, ettei tule puhkottua reikiä turhaan.
Nämä linnut on kyllä hauskat. Mietin, että liimaisik osaan magneetit niin vois käyttää klipsuina muutenkin!
Pisara-kirja, Tiger / Kenguru-vihko ja  Bright spots journal, Papershop
Vihkoja paljon käyttävänä Helsingin ihanat paperikaupat veivät kyllä mukanaan. Kolme pientä muistikirjaa valitsin omaksi. Kenguru-vihko oli alekorin löytö, se on takakannen mukaan 100% kierrätysmatskuista valmistettu ja mustekin on kasviväreistä, joten peukku ekologisuudelle!
Bright spots journal-päivyrin kuvausteksti osui ja upposi. Tykkään tällaisista pikkukirjasista, joihin voi kirjata ylös pieniä arjen asioita, joita ei muuten tulisi muistamaan. Niistähän usein se elämän tyytyväisyys rakentuu, kivoista pienistä asioista. Ja niitä en halua elämän hektisyydessä unohtaa.

Ja seuraavaksi niihin sisustuskauppakierroksella kertyneihin tee-se-itse-ideoihin!

4 kommenttia:

 1. Itselläni on täynnä jo kolme kovakantista pientä muistikirjaa päivittäisiä kivoja juttuja, tosin itse kutsun niitä "kiitollisuuskirjoiksi" ja aloitan kirjoittamisen aina "Kiitos, että tänään..." Pian pääsen aloittamaan uuden, Tigerista ostetun kirjasen. :) On kyllä näppärä tapa keskittyä kivoihin juttuihin ja vielä muistaakin ne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, liian usein päivät soljuu sellaisenaan ja unohtaa ne pienet kivat jutut, joista voisi ammentaa iloa aivan hyvin vähän pidempäänkin :) kiitollisuuskirjat ovat kanssa hyviä! Minä olen myös pitänyt kiitollisuuspäivyriä :)

   Poista
 2. Malttamattomana odotan, mitä kivaa olet keksinyt. Hyvät ostokset sulle tarttunut mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jaiks, toivottavasti tulevat tuotokset vastaavat odotuksia :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.