tiistai 13. lokakuuta 2015

DIY: kuvat vaijerilla.

Helsingin reissun diy-ideoita osa 1! Lähdetään liikkeelle helpoimmasta tee-se-itse-versiosta. Kuka hoksaa heti mistä on kyse?
Pyörin Granitissa ja näin vaijerin, jossa roikkui magneetilla kuvia. Kas, onpas hauska! Sitten näin vieressä myytävän erillisenä magneettaja. Kas, siitäpä idea, miksi en tekisi vaijeria itse? Edullinen olisi ollut ostaessakin, mutta tämä oli tätä eikun-teen-itse-inttämistä - etenkin, kun magneetit ja vaijeri löytyivät kotoa valmiina.

Neodym-magneetit ovat alunperin Clas Ohlsonilta ja vaijerina käytin kitaran vanhaa kieltä.
Ja hyvin toimii! Ripustin kitaran kielen päästään nauhaan ja nauhan naulaan. Magneetit ja kuvat matkalle ja valmista on. Ripustin alkuun vaijerin päähän klipsillä painon, jotta kieli suoristuisi.
On muuten kevyt ja vaivaton ripustaa mihin vain ja miten vain. Joko näin tylsästi suoraan tai jännittävämmin mutkalle kuvioksi (kuten kai Granitin versiot usein ripustetaan?).
Huomasinpas samalla, että näköjään olisi pysynyt kuvaa seinällä ilman vaijeriakin. Väliseinässä taitaa olla metallisia tuki(?)rakenteita, kun sähköpiuhaa ei siinä ainakaan mittarin mukaan kulje. Mielenkiintoista.

4 kommenttia:

  1. Tällainen pitää kyllä tehdä tyttären huoneeseen jossain muodossa! Tarvikkeetkin varmaan löytyvät kaappien kätköistä. No, ehkä vaijeria tarttee etsiä miehen kaappien kätköistä... Kiitokset vinkistä ja inspiraatiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, etenkään jos ei tarvitse materiaaleja hakea kaupasta, vaan löytyy jo kotoa valmiina :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.