tiistai 24. marraskuuta 2015

Minihengari.

Nyt kun muovin leikkelyyn pääsin käsiksi (viitaten edelliseen postaukseen, "muovipurkista koristeellinen säilytyskori", ks. postaus täältä), teinpäs sitten ihan vain saksien avulla muovista pikkuhengarin.
Ennen se oli "koukullinen" kori. Lattialle putos ja rikkihän se meni. Roskiin ois mennyt, mutta päätin, että kyllähän tästä vielä jotain tulee. Jos ummisti silmänsä pohjan isolta aukolta ja kyljen teippituhruilta, jäljelle jäi idea pienestä hengarista. 
Kyllä se vaatteen kantaa ja korunkin hienosti esittelee. Vaatekaappi käyttöön tämä ei pääse, vaan lähinnä näin seinälle "esittelymeininkeihin". Tykkään ripustaa seinälle aina jonkun vaatteen tai korun, oli se sitten vaikka muistutus viikonlopuksi korjattavasta vaatteesta tai uusimmasta itsetehdystä tuotoksesta valmiina käyttöön. Siihen tämä väriläiskä on juuri omiaan.

4 kommenttia:

 1. Varsin näppärää! Huomasinpahan että multahan puuttuu kokonaan "esittelyhengarit" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No niin, eikun sitten tekemään oma esittelyhengareita ;)

   Poista
 2. Hauska keksintö, ja värikin on mun makuuni! Tuotahan saisi vielä jalostettua enemmän koruille sopivaksi jos olisi tarpeen, laittaisi enemmän koloja vaikka kaulakoruille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Totta! Vois tehdä ihan hyvin loveja enemmän, etenkin jos olisi leveämpi muovikappale kyseessä :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.