sunnuntai 22. marraskuuta 2015

DIY: koristeellinen ämpäri.

Prodepönikät, palautusjuomasangot, mitä kaikkia nuita nyt on. Isoja ämpäreitä kestävästä muovista. Melko hyviä vaihtoehtoja käyttää uudelleen säilytyksessä, mutta onhan nuo aika rumia tuollaisenaan vai mitä?
Ja tässä ämpäri jälkeen! Mikä muodonmuutos, eikö? Poistin kyljen teipin (lähti parilla nykäisylla kokonaisena ilman liimapinnan jäämistä muoviin!) ja leikkasin ämpärin ylöosan pois, tussasin puolipalloisen reunan ja leikkasin uuteen muotoon. Aika hyvin sai vahvoilla saksilla kovaa muovia leikattua.
Tästä tuli tosi kiva säilytyskori! Alkuperäinen muotokieli on karsittu ja jäljellä on vain kestävä ja aika söpö kori.

14 kommenttia:

 1. No siitähän tuli söpö! Nuo paksut muoviset pönikät on kyl päänvaiva. Isoja jogurttipöniköitä oon monesti miettiny et mitä niille tekis. Niihin on tekstitkin painettu pintaan et vaatis jotain päällystystä eka. Keksipäs semmoselle uusi elämä ja ilme seuraavaks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) tosiaan niistä jogurttipurkeistahan ei tekstejä saa repimällä pois. Jos niitä itsellä kertyis, oisin varmaan suihkinut spraymaalia päälle ja pitäny kannen tai sitten leikannu yläosan vastaavasti koristeelliseksi..tai kaikin puolin helpompi ratkaisu ois päällystää dc-fixillä - helppoa. nopeaa ja kuoseja löytyy laidasta laitaan. Ainaki sais pinnasta nätin tasasen ilman liimalla sotkemista :)

   Poista
  2. Aa.. no niin joo, tosiaan. Dc fix on ratkaisu moneen pulmaan. Periaatteessa en kyl tykkää ees et jogurtti pakataan niin paksuun muoviin. Ihan turhaa. Mut välillä se kreikkalainen jogurtti vaan on niin ihanaa!

   Poista
  3. Dc fix on ratkaisu lähes kaikkeen :D mahtava keksintö. Voisi joku keksiä myös ekologisemman pakkauksen isoille jogurttipurkeille!

   Poista
 2. Ensimmäinen sana oli oho, mikä tuli mieleen. Hyvällä tavalla siis. Kiva toteutus. Painampa idean mieleen. Noita muovisankoja on meilläkin pari varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos ;) Otahan varastosta yksi testiin, ois jännä nähdä millaiseksi sanko muuttuu teidän uudistamana..! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Näin joulut mielessä mä nään reunassa vaan piparin! :D

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.