keskiviikko 14. syyskuuta 2016

DIY: Virkatut korvakorut.

Sairaslomalainen täällä moi. Alkoi jo tekemättömyys alkoi jo tuntumaan käsissä. Ihan jos jotain pientä tekisi, jaksaisikohan sitä jo? Kapeahko virkkuukoukku ja kivat langat, näistä se jokin pieni ja kiva tulee.
Kolme pyöryläparia, vahvat päissä ja väliin vähän löperömpi. Sitten ompelin ne piilopiston yhteen. Ylös koukut ja valmista on.
Tuli mukavan kokoiset - ja silti niin kevyet! Virkattujen korvisten plussana on aina keveys ja pehmeä mukavuus.
Korvakorujen väriyhdistelmä olikin kaivattu korukokoelman jatkoksi. Minulla on tosi vähän kullan ja haalean pinkin yhdistelmää. Korvikset sopivatkin hyvin yhteen näiden sormusten ja kaulakorun kanssa.
Korvisten inspiraatio löytyi kuvahaulla - mutta kappas, sitä sen verran tämä sairaslomalainen tuheroi väsymyksessään, ettei enää löytänytkään Etsy-kauppaa, josta korvikset bongasin. Sieppaa kovasti, etten pysty nyt linkittämään alkuperäisiä korviksia.. Etenkin, kun taisin vahingossa kopioida muodon lisäksi myös värivalinnat. Ei kyllä pitänyt, mutta sievä valko-kulta-pinkki näytti kaikkia muita ajatuksia paljon paremmalta!

14 kommenttia:

 1. Voi miten suloiset ja just kauniit värit <3
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat! Ois kiva nähdä joskus sovituskuvaa... et näkee vähän kokoa ja muutenkin. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo ei ollut näin sairaslomalaisen peilikuva sitä luokkaa et ois voinu edes harkita sovituskuvan ottamista :D pitää yrittää muistaa ottaa mukaan kuvaan johonkin tulevaan juttuun :)

   Poista
 3. Nämä ovat kyllä todella kivat. Täytyy laittaa idea korvan taa.

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.