perjantai 16. syyskuuta 2016

Kurkistus olohuoneeseen.

Uusi vuodenaika, uusi olohuoneen look - tarkoittaen uusia ikkunoiden vaatteita. Edelliset verhot olivat Annon Kuusipuu-kankaasta tehdyt paneeliverhot (ks. postaus), joihin kyllästyin. Valitsin hetken mielijohteesta uudet hempeämmät verhokankaat. Ompelin verhot jo parisen viikkoa sitten ja tohkeissani pistin ikkunoihin vain todetakseni, etten niistä tykännytkään. Harmituksissani jätin ne paikoilleen, olkoon siinäsittenniin. Nyt niitä olen tässä katsellut ja olen niihin kivasti tottunut. Hyvä lempeä valinta oli, tykkään niistä sittenkin!
Löysin kankaan siis Eurokankaan alesta. Ostin kangasta sen verran, että sain tehtyä kolmet verhot. Yhdet olkkarin ikkunaan ja kolmannen "keittiön puolelle" (yhtä avointa tilaa, välissä vain Kallax-hyllykkö "saarekkeena").
Siinä on nyt sitten kaksi verhoa rinnakkain. Toinen paneelina ja toinen koko leveydessään. Paneelin lisäsin kolmanneksi sivuverhoksi sen takia, että se peittäisi seinässä olevat rumat putket piiloon.
Kallax-"saareke" toimii verhojen ja tilojen välissä hyvänä laskupaikkana. On myös paremmin tilaa kukille.
Erityisesti myös tykkään tuosta verhojen ja vihreän lasipullon (dyykattu joskus muinoin roskakatosesta) yhdistelmästä. Pullo ei olekaan aiemmin päässyt noin hyvin esille.
Kyllä taas kelpaa oleskella olkkarissa. Näillä väriläiskillä mennään sitten varmasti joulukotiin asti.

Muita itsetehtyjä juttuja kuvissa mm.: Keltainen Taivaansiipi-tyyny / Lattiatyynyt Marimekon Kaivo-kankaasta / Sisustuskontaktilla koristellut kukkaruukut / Raidallinen "säilytys"rahi / Putkityyny (sisällä varaviltti) / Paperista tehty jättimäinen koristekukka.

4 kommenttia:

 1. Ihana olohuone :) Niin siisti ja kodikas <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät kurkistuksestani olkkariin :) Olisipa se aina edes puoliksi yhtä siisti! ;)

   Poista
 2. Mäkin tykkäsin sun verhoistasi. Tuota isoa pulloa ihailen, jotenkin hieno väri.Sopii tosi hyvin tuolle paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pullo oli kyllä kiva löytö roskakatoksesta, sinne oli joku sen maahan hyljännyt :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.