keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Askarteluihin inspiraatiota.

Pitkään se odotutti, mutta nyt on vihdoin uusi Kauneimmat Askartelut -lehti on uunista ulos! Eilen se ilmestyi ja 2/17-numero löytyy ihan pieniä lehtipisteitä lukuunottamatta valtaosasta kaupoista.

Ja mainospuhetta pähkinänkuoressa: siinä on yli 50 diy-ideaa kotiin ja käyttöön. Sisustusideoita, koristelujuttuja, koruja, pieniä virkkauksia, paljon iloa sadepäiville.. kaikista innoissani olen yhdestä lempiaiheestani: maaleista! Mukana on monen sivun pläjäyksenä ideapaketti askartelijan erilaisista maaleista. Se, jos mikä kannattaa tsekata!
Lehdessä on mukana myös monta omaa malliani. Muun muassa nämä makrame-mallit. Isompien makrametöiden lisäksi lehdessä on ohje pienoiskokoisiin seinäkoristeisiin/-vaatteisiin eli kaulakoruun ja korvakoruihin. Plussanan päälle vielä solmuiltu hiuspanta! Näistä myöhemmin lisää, siihen asti löydät ohjeet lehdestä. Käyhän hakemassa omasi ja kerro mitä pidit!

Tuntuu ikuisuudelta, kun lehteä työstimme ja nyt jo on katseet tulevissa numeroissa. Ideointi jatkukoon!

Tykkää ja seuraa lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut #kauneimmataskartelut

2 kommenttia:

  1. Oletpa sopivassa työssä tuossa lehdessä runsaine ideoinesi! Seurasin blogiasi joskus vuosia sitten ja nyt parin vuoden tauon jälkeen löysin tänne takaisin :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.