torstai 26. huhtikuuta 2018

Synttäripostia toiselle.

Kun toinen täyttää vuosia ja sitten ei pääse paikan päälle juhlimaan, saa posti tulla hätiin. Nyt menivät synttärionnittelut ihan perinteisen kirjepostin muodossa syntymäpäiväsankarille. Koska onhan postia kiva saada, eikö?
Ja koska päätin sulloa kirjekuoreen kortin kylkeen jotain ihan pientä muistiaista, oli sen oltava kevyttä, ohutta ja vähän helisevää sekä postimatkan kestävää. Eli kun painavat ja herkästi taittuvat ja litistyvät materiaalit olivat poissa pelistä, käännyn ihan vaan perinteisen langan puoleen.

Tasseleita siis! Niitä on näkynyt paljon kaupoissa ja mikäs siinä, onhan ne kivoja ja moneen käyttöön sopivia. Nämä tasselit tein ohuesta ja kevyestä puuvillalangasta. Solmin soikeiden renkaiden toiseen reunaan ja lukitsin paikoilleen kieputtamalla ympärille varmuuden vuoksi vielä mustaa ompelulankaa (upposi hyvin, ei juuri näe apulankaa).
Lopputulos näytti kivalta ja keväisen kevyeltä, että meinasin tehdä samanlaiset myös itselle. Kuitenkin jarrutin - ei, tehdään ystävälle ihan uniikit vain. Korvispahviin kirjoitinkin, että korvikset ovat juuri ystävälleni tehty. Toki hän nyt ilman tekstiäkin olisi tajunnut, että kyseessä on käsintehdyt korut.
Ja pieni paketointi päälle! Vuorasin korut pahvilla niin pysyvät korviskoukut kuosissa. Tuli aika soma paketti, eikö?

Kortistakin tuli yllättävän yksinkertainen. Käytin enemmän aikaa teippikuosien valitsemiseen kuin elementtien kokoamiseen. Tykkään tuosta kombosta, graafinen ja ripaus juhlallista kultaa. Päälle vielä itse piirretty ja vesivärein sävytetty kukka koristeena herkkyyttä tuomassa.
Korviksista tuli aika klassiset ja muotokieleltään tyylikkään yksinkertaiset, mutta sitähän se saajakin on, klassinen tyylikäs.

2 kommenttia:

  1. aivan ihana muistiainen :) joskus taika on kyllä pienissä yksityiskohdissa, (toisinaan taas suupiirteisyydesssä). Oot niin taitava :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.