torstai 26. heinäkuuta 2018

Housut kuin hame.

Näillä superhelteillä löysät vaatteet ovat tulleet niiksi parhaimmiksi vaatteiksi. Mitä enemmän ilmaa vaatteen ja ihon väliin niin sitä parempi! Se ajatus oli näiden superleveiden huosujen takana. Kyllä, nämä ovat housut, eivät hame! 
Ostin viskoosia midimittaisen kellohameen verran ja lähdin ikään kuin tekemään kellohametta - koska eikö periaatteessa leveästä hameesta saisi tehtyä myös hassunleveät pöksyt? Mietin et tuleeko ajatuksesta mitään, mutta syytän hellettä, se jumitti ajatuksen päähän ja pakkohan sitä ideaa oli kokeiltava!
Tässä housuhamepöksyt (vielä silittämättä ja huolitteleminen kesken) ovat nelinkerroin haarasauman hahmottamiseksi. Mittasin tarvittavan syvyyden ja leikkasin muodon kaupan korkeavyötäröisten culottes-housujen haarasauman avulla. Sen syvyys ja oli lähes tarvittava. Pari kertaa tosin jouduin saumaa vähän korjaamaan, vähän syventämään ja suorentamaan. Harvalla se sokkona kerralla oikein menee, eikö?
Mut lopputulos on...ilmava! Sanon näitä nyt pellehousuiksi. Koska lahkeet ovat niiin leveät. Niin leveät, ettei päälle edes näe että kyseessä ovat housut eikä hame - eli juuri täydelliset!

Viskoosi on myös ihanan kevyttä ja laskeutuvaa. Ilma kiertää hyvin. Lisäksi nämä päällä tekee mieli vähän venkoilla ja pelleillä, hulmuilla lahkeiden kanssa, ottaa pari pellehyppyä ja kirmata kohti hellettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.