maanantai 1. huhtikuuta 2019

Yksistä korviksista viidet korvikset.

Ostin joskus vuosia sitten HM:n alemyynnistä muutamalla eurolla näyttävät korvikset. Näille tulee paljon käyttöä, ajattelin. Väärässä olin. Käytin kerran ja totesin, että ovat ihan liian helisevät, painavat ja aivan liian överit. Sinne ne laatikon pohjalle jäivät pyörimään.

Kunnes nyt päätin ottaa pihdit käteen ja purkaa korvikset osiin.
Ja kuinka paljon niissä olikaan osia! Tässä kuvassa on vain toisen korvispuolikkaan osat! Helmiä, putkia ja vaikka minkälaista. Siitäkös inspiraatio sitten lähti.
Ja nämä kaikki niistä tein! Ennen yhdet korvikset, nyt viidet korvikset! Ja vain ihan muutamia osia lisäämällä, lähinnä korviskoukuilla, -tapeilla ja parilla välirenkaalla.

Katsotaas koruja vähän lähempää:
Ensin lähdin liikkeelle kultaisista osista. Korupiikkiin kaksi litteää helmeä ja putki väliin. En tiedä miksi, mutta tulee vähän luodin hylsyt näistä mieleen.
Sitten yhdistin putkipaloja ja yhdet litteät helmet pyöreään renkaaseen. Osat liikkuvat renkaassa vapaasti.
Ensin ajattelin ettei turkoosi nyt yhtään inspiroi, mutta tällaiset pitkät ja kapeat korvikset niistä tuli.
Ja toisetkin! Kaksi pisararahelmeä. Kivan yksinkertaiset.
Suosikkini ovat kuitenkin isommat renkaat, joissa on kultaista sitten vähän enemmän. Näiden muotokieli on kiva!
Viidet uudet korvikset ja osia jäi jäljellekin. Aika 6/5 sanoisin!

2 kommenttia:

 1. Kaikki ovat kyllä kivoja, mutta minunkin suosikkini ovat nuo viimeiset. Ne laskeutuvat kauniisti enkä ole nähnyt vastaavanlaisia. :) Vaikka kaikista postauksistasi tykkäänkin, suosikkejani ovat ehdottomasti olleet aina kierrätyskorupostaukset ja yleensäkin kaikki korujen tekoon tai säilytykseen liittyvät. Näitä lisää. :)

  -Ideal Irony

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että tykkäät. Välissä onkin ollut vähän taukoa vastaavissa, ehkä jatkossa taas vähän enemmän ainakin toivottavasti :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.