maanantai 15. heinäkuuta 2019

Lahja 18-vuotiaalle.

Kun tärkeä pikkupoika eikun nuori miehen alku täyttää 18-vuotta ja astuu aikuisuuteen, onhan sitä juhlittava.

Olen vuosien saatossa tehnyt useita selviytymispaketteja esim. ensikotiin muuttavalle. Nyt tein ensimmäistä kertaa pienen juhlintapaketin (tai juhlinnasta selviytyvälle) tuoreelle täysi-ikäiselle!
Lahjaksi valitsin kuohuvaa, mutta ei ihan tavallista sellaista vaan uniikilla etiketillä päällystettyä sellaista. Mittasin tarvittavan koon etiketille, muokkasin juhlasankarin lapsuuden kuvia pieneksi kollaasiksi ja printtasin kokonaisuuden mustavalkoisena (koska näytti värillistä tyylikkäämältä valkoisella pullolla).

Liimalakkasin uuden etiketin oikean päälle ja voila, juhlasankarin kuohuva oli valmis. Jätin muuten etikettiin kolon taakse, jotta halutessaan pullosta saa vielä pantinkin niin ei mene pullo "hukkaan", jos palauttaa pullonkeräykseen.
Pullon kylkeen meni hupaisa ensiapupakkaus juhlintaa seuraavalle päivälle. Ompelin pulloa pienemmän pussin ja tungin pussin täyteen pienillä kohmeloa helpottavilla asioilla, joita nyt voi käyttää pois tarpeen mukaan ihan muutenkin.

Särkyyn burnaa, haavereihin laastaria (haha tuo pakkauksen kuva on niin hauska!), energiavajeeseen prodepatukkaa, palautumsieen vitamiineja, sokerihimoon karkkia..  ja jos ei naurata kuten usein ilot ovat jääneet juhlintaan niin mukaan sujautin kulttikomedioiden top 5 leffat, jos vaikka ne saisivat naurattamaan.
Tässä vielä kortti. Lukuja en laskenut itse vaan löysin valmiin listauksen ja parin tsekkauksen tiimoilta tuumasin, että kaippa ne kaikki luvut pitävät paikkaansa. Tussaisin freestyle-tyylillä luvut korttiin eri vahvuisilla tusseilla.

Kortin sisälle meni myös 18 vinkkiä baarielämään (koska itseä ainakin jännitti mennä ekaa kertaa baariin, kun ei tiennyt mitä se sitten oikeasti onkaan). Vinkkjeä oli hauska keksiä ja listata. Onneksi kaveri ja google oli apuna!

2 kommenttia:

  1. Mitäs sä kirjoitit sitten niihin baarielämän vinkkeihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en kyllä millään enää näin pitkän ajan jälkeen muista niitä vinkkejä :(

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.