maanantai 15. helmikuuta 2010

Ystävä on kuin lahja, jonka annat itsellesi.

Tämä piti postata eilen, mutta suodaan nyt viimeinen ystävänpäivä-kooste jälkikäteen.
Tein äidilleni lahjaksi ohjettani mukaillen punaisen kukan rintaneulalla varustettuna.

Kortin virkaa toimitti lankarullan ympärille kiedottu paperisuikale, johon kirjotin W. Irvingin runon.Pistin äidin yllärin jännään taiteltavaan kuoripakettiin, jonka ohje löytyy täältä. Kusti poljetti myös minulle ystävänpäiväpostia äidiltäni. Sain suklaasydämiä ja minikokoisen albumin, jossa oli elämäni varrelta eri kuvia. En onnistunut välttämään liikutuksenkyyneliä, kun näin perhekuvia, joita en muistanut ikinä nähneeni. Söpöstelysiirappi-päivän kunniaksi näpertelin oman postauksen (kerran näinkinpäin..) innoittamana suklaanappeja mansikan makuisilla, että salmiakin makuisilla strösseleillä. Kotitekoisten suklaakarkkien teko on vain niin ylihelppoa: sulatus - pursotus - koristelu - kovettaminen - pakkaaminen -- syöminen - (paha olo).
Poikaystävälleni ostin tpaidan, johon painoin suunnittelemani hai-printin. Okei, tuli vale. En sitä pahemmin suunnitellut. Alunperin piti tehdä gorilla, mutta sitten se yhtäkkiä muuttuikin haiksi ja kuulokkeiksi. Hai huutaa, kun kuulokkeista loppu musiikki.
Paita meni talomaiseen pakettiin tämän inspiroimana. Pahvipusseja löytyi vain biojätepussi- versioina, joten tein paperipussin kahdesta yhteen liimatusta A3-arkista. Kortin sijaan tein karkkikortin. Paljon kökömpi kuin alkuperäinen, mutta hyvin näytti ilahduttavan.
Poikaystäväni puolestaan ilahdutti minua suklaalla ja Mymmelillä! Olen ihkuttanut tuota mukia joka ikinen kauppareissu ja nyt aion juoda jokaisen aamukahvini ja iltateeni Mymmelin kanssa. On se vain niin soma, ei siitä mihinkään pääse.Eilisen yhdessäolon ja syömisen kruunasi itseleivotut laskiaispullat. Poikaystävä luki ohjetta ja minä leivoin. En ole koskaan aiemmin leiponut yksin pullaa ja ikuisen muffinssien jälkeen hommahan ei tuntui aluksi pelottavalta. Onneksi uskallauduin ja voi, että pullat maistuivat niin hyviltä! Maku korvasi puutteellisen ulkonäön suhteessa kaupallisiin laskiaispulliin.

4 kommenttia:

  1. ooi! ;> tosi sulonen postaus! vaaleanpunaista everywhere!! ihan silmät sulaa!
    Toi mymmelimuki on kans <3. :D

    VastaaPoista
  2. Kata,
    hih, kiitos :D äläs nyt, ei se nyt ihan NIIN vaaleanpunainen ollut :D

    VastaaPoista
  3. Tuota suklaapakettia on pakko koittaa joskus 8>!! Tosi kekseliäs pakettimuoto ja muutenki kokonaisuudessaan ihana postaus. Sulta saa hirveästi kaikenlaisia ideoita!

    VastaaPoista
  4. Puf,
    kiitos kommentistasi, se piristi mieltäni ja iltapäivääni :) Ideat ei kyllä lopu, voin taata :D jostain niitä tuppaa tulemaan. Suklaapaketin teko oli yllättävän simppeliä ja sama muotohan käy moneen muuhunkin lahjaan :) eikun koettamaan vain!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.