sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tilkkuprojekti osa 1.

Olen päätynyt siihen lopputulokseen, että 3/4 hihamitta on täysin järjetön keksintö: niillä aina on joko liian kylmä tai liian kuuma. Päädyin siis poistamaan lyhyet HM:n neuleet vaatehuoneestani, joten eikun sakset käteen!
Leikkasin kolme toisiinsa sointuvaa neuletta samankokoisiksi neliöiksi.
Pieni sommittelu kertoi, että tilkuista riittäisi sopivasti yhteen uuteen neulemekkoon. Mikäli plan A: neulemekko, ei onnistu, teen tilkuista viltin vaikka koiralle tuhnuteltavaksi. Saa nähdä mitä tuloksesta syntyy.

6 kommenttia:

 1. vitsi oot kätevä! näyttää hauskalle :D

  VastaaPoista
 2. anni,
  kiitos :D noh, mutta älähän vielä kehu, ei sitä tiä mikä se lopputulos on :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvät värit ja sommittelu, toivottavasti projekti onnistuu! Mulle tollaset vakaamttaset paidat on just loistavia, pitkähihaisistakin käännän aina hihat tuon mittaisiksi. Mistä lie johtuu... ;D

  VastaaPoista
 4. 3/4 hihat on nättejä, mutta epäkäytännöllisiä. Mulla on niiden kanssa yleensä liian kylmä. Paksu neule ja pätkät hihat talvipakkasilla, what's the point?

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoista! Odotan innolla. Kiinnostaa nähdä myös se että mitenkä meinaat palaset yhdistää. Kokeilin itse vähän vastaavaa juttua ja totesin et symmetrisen tilkkutyön teko on superhaastavaa.

  VastaaPoista
 6. tipitii,
  kiitos, tsemppiä tarvitaankin, sitä ei tiedä mikä rätti tuosta syntyy..tuo hihamitta taitaa olla aika joko-tai-mielipideasia ;)

  chatrin,
  aivan! kiteytit ajatukseni oikein hyvin :)

  romulus,
  äh, älä odota liian innolla, voi olla etten saa tuosta mitään nättiä aikaiseksi :D en ole koskaan ollut mikään innokas tai edes hyvä tilkkutöissä..noh, mutta pitää sitä yrittää :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.