keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pikkujuttuja.

Pikkujuttu 1: Tuikkuteline
Poistin tuikun foliostaan, leikkasin reunoihin viillot, taivutin auki ja pyöräytin ympäri pöydälle, tökkäsin väliin valokuvan ja se oli sitten siinä.
Pikkujuttu 2: Jali-pussi.

Tussasin tekstiilitussilla kangaspussukan kylkeen Jalihahmon.Pikkujuttu 3: Avainsuojat.

Muistatteko nämä vesi-ilmapallolla päällystetyt avaimet? Nyt kokeilin jotain uutta. Huopapäällysteiset avaimet! K niin kuin Keltainen eli K niin kuin Koti ja P niin kuin Punainen eli P niin kuin Pyykkitupa.

Jos joku ihmettelee tuota turkoosia kuminauharenksulaa: roikutan usein koiranpissitysreissulla avaimiani ranteessa, jos vaatteissa ei satu olemaan taskuja.Pikkujuttu 4: Ipod-teline.

Ipod alkaa käydä vanhaksi ja raihnaiseksi, joten telinettä sekin alkaa tarvitsemaan pystyäkseen kondiksessa. Taittelin sen pahvista.Pikkujuttu 5: Roskismerkki. Tussasin paperille, kontaktoin, leikkasin, rei'itin ja ripustin Ikean metallisen roskiksen kylkeen.Pikkujuttu 6: Pocket Finds.

Kultaista kohoväriä lasipurkin kylkeen. Näin idean jossain, missä lie, muista en. Purkki on siitä hyvä, että kun sitä pitää eteisen lipaston päällä, siihen voi tyhjentää laukun ja taskujen pohjat, eikä kaiken maailman pikkuroina pyöri lipastolla siskinsokin.

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Täällä sinun blogissa on aina niin kiva käydä, tulee aina hyvälle mielelle. Hyvää kesää sinulle!
  Sirpa

  VastaaPoista
 2. Ihania ideoita :) ja yksinkertainen on kaunista! Tässä se taas tuli todistettua :)

  VastaaPoista
 3. Sirpa,
  kiitos, kiva kuulla, käyhän jatkossakin niin pysyy mieli hyvänä niin lukijan kuin blogittajankin puolesta. Hyvää kesää myös sinulle.

  marjonsivuilut,
  kiitos, vaikkakin ideat eivät olleet alunperin omiani :) yksinkertaisuus kunniaan!

  VastaaPoista
 4. Simppeleitä ja kätsyjä, ihania ideoita!

  VastaaPoista
 5. Jenni,
  kiitti :) niitä ne tosiaan ovat!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.