perjantai 11. kesäkuuta 2010

Viiden minuutin tuunaus.

Juoksetko paljon, käyt lenkillä ja kaikki treenipaidat ovat pyykkikorissa? Et tahtoisi pistää päälle mitään lempparitoppiasi tai uutta teepparia? Poikakaverilla hylly notkuu paidoista, joita se ei käytä? Pyydä yksi niistä käyttöösi ja tee hikipaita! (Jep, mikä ihana junttimainen sana..)Tee-se-itse: boyfriend-juoksupaita.

Tarvitset: 5 minuuttia aikaa, vanhan tpaidan ja sakset.

Levitä eteesi tpaita. Vielä parempi, jos käännät sen nurinpäin, jotta saat paremmin saumat tasattua, mutta jos on kiire sinne juoksulenkille, niin ei kuluteta puolta minuuttia paidan kääntöön.
Ota terävät sakset ja leikkaa hihat pois. Leikkaa myös pyöreä pääaukko uuteen uskoon. Mittaile ja mallaa kuinka ison ja syvän pääaukon tahdot, jottei tule leikattua liikaa. Käännä paidan selkäpuoli esille. Leikkaa poisotetusta hihasta 2-cm leveä suikale, venytä se ja sido sillä olkaimet takaa yhteen. Valmis! Väljä liikkuvuus, valmiiksi kulutettu pehmeä pinta ja hyvä juostessa, kun paidan olkaimet eivät tipu pois.

Illaksi pitäisi kehittää varmaan jotain hiukan fancympaa puettavaa. Ei sitä hikipaidalla mennä leffaan.

EDIT// Tämä postaus alotti uuden kategorian "Non-sew", joka saa edustaa vaatetuunauksia yms, joihin ei tarvitse ompelukonetta ollenkaan. 

4 kommenttia:

 1. prefecta,
  kiitos, se kyllä olikin hauska ilta :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö mä innostuin tästä juoksupaidasta! Huomenna heti ostamaan joku halpa löllöpaita kirppikseltä, jossei omasta kaapista löydä ja koklaan tätä :>

  VastaaPoista
 3. Elmeri,
  mahtavaa, kiva kuulla, että inspiroiduit! :) eikun kirppikselle vain!

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.