perjantai 18. kesäkuuta 2010

Yo-Yo, jou.

Eilinen reissu kierrätyskeskukselle oli onnistunut. Ostin 10 vaatekappaletta ja valkoiset pitsiverhot = 3 e! Vaatteet olivat 0,20 kipale ja olen hintashokissa, koska joukosta löytyy myös sellaisenaan käyttökelpoista vaatetta Indiskan hameesta ja Ois:n kotelomekosta lähtien. Ostokset meni pesukonereissulle ja joudun hillitsemään innosta täriseviä tuunauskäsiäni, ellen ala ompelemaan vaatteita märkinä uuteen uskoon.

Sillä aikaa, kun ostokset kuivuu, loin nämä yo-yo-kaulakorutkytkökset. Ohjetta tekoon löytyy Cut Out and Keepistä kahdesta eristä tuutista: Marigold H ja Mimi Foxtrot.
Punainen, söpö, tiivis. Joukossa helmiä, legokukka, höyheniä, nappi, rusetteja..
Hieman vino kasa siitä tuli, mutta noh, vinksallaanhan se on omistajakin.
Punaista paremmin onnistui tämä kaulakoru.
Näihin yo-yo-pyörylöihin jäi nyt kyllä jano - pakko tehdä vielä lisää, mutta ensin keskityn kierrätyskeskuslöytöjen restailaamiseen (kuivutkaa, kuivutkaa! Haen kohta apuvoimia föönistä.)

8 kommenttia:

 1. Tää on kyl aika makee koru! Mun tuli mieleen tämmönen ihan mustana.. jos olis vaikka erilaisia mustia kankaita, kankaissa siis erilaisia tekstuureja. Ja sit vähän helmeä joukkoon... Hmmmm...

  VastaaPoista
 2. Romulus,
  kiitos :) postisi tuli perille ja laitan kiitospostin tulemaan alkuviikoksi :) mutta taidan sen sisällön vaihtaa tämän kommentin johdosta....;)

  VastaaPoista
 3. Oon kässykaupoissa miettiny, että mikä ihme toi juttu on, siis se millä noita pyörylöitä voi tehdä. Mut joo, nyt tajusin :D

  Kirppiksillä yms. välillä vähän sekoaa, kun tuntuu että mikää ei maksa mitään, mutta silti lähtee ulos hirveän tavaramäärän kanssa. Joskus tullut ihan puhdas ostosmorkkis, vaikka rahaa ei ole mennyt juuri ollenkaan :D

  VastaaPoista
 4. heidi,
  no hyvä, että pyörylöiden teko selvisi ;) mulla se morkkis tulee lähinnä tyyliin "voi, olisinpa ottanut vielä sen ja sen ja sen...."

  VastaaPoista
 5. Tosi näppärän näköisiä kukkasia! Jätetään tämäkin idea kytemään tuonne takaraivoon... ;)

  VastaaPoista
 6. tipitii,
  älä anna liian pitkään kyteä ;) pyörylät on helppo tehdä valmiiksi vaikka samalla kun katsoo telkkaria :)

  VastaaPoista
 7. ihania koruja, molemmat! Harmittaa, itse en ole kertakaikkiaan mistään löytänyt yo-yo- kukkalaitetta! No täytyypi jatkaa etsimistä, sillä nuo kukat on niin ihania ja helppoja tehdä... :)

  VastaaPoista
 8. Juulia,
  kiitos :) en ymmärrä mitä tuolla kukkalaitteella tarkoitat, ku en minä ainakaan yoyo-kukkien tekoon mitään erikoistarvikkeita tarvinnut...

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.