keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Trashionia kerrakseen.

Oli tylsää ja inspiraatiokato vei hassuille kokeilunhaluisille teille. Olen tehnyt korviksia jos mistä kierrätysmateriaalista, mutta tämä on jo minulle ihan uutta: korvakorut tavallisesta, läpinäkyvästä muovista.Leikkasin kaksi lyhyempää ja kaksi pitempää muovisuikaletta, taitoin niitä keskeltä, tein reiät päihin ja pujotin korvakoruiksi. Aikaa meni enemmän lopputuloksen ihmettelyyn, kuin tekemiseen.Auringonvalossa korvikset heijastavat valoa aika kivasti ja ovat ainakin kivan kevyet korut. Pitää vielä uudemman kerran kuitenkin miettiä kehtaako noita trashion-korviksia silti pitää muualla kuin koiranpissityslenkillä. Jalostamisen arvoinen idea silti, tätä pitää miettiä.

2 kommenttia:

  1. Hienot! Vautsi mikä idea!

    Huomaan et sä käyttelet noita kullanvärisiäkin koruosia. Mä vahingossa tilasin joskus paketillisen kullanvärisiä solmusuojia (muistaakseni ne oli niitä.. jos ei ni sit jotain muuta kullanväristä korusälää :) ) enkä tee niillä ihan yhtään mitään. Haluisitko ne? Laita mulle meilillä sun osoite jos kiinnostaa roo.romulus at gmail.com

    VastaaPoista
  2. romulus,
    kiitti ja osote tulee postiin pikimmiten ;) tottakai voin ne huostaanottaa, jos sinulla ei ole niille mitään käyttöä :) olet ihana!

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.