torstai 17. kesäkuuta 2010

Blingbling-merkki.

Vaikka on kesä, minun on kovasti opiskeltava (muutakin kuin ompelukirjaa) ja ajattelin, että jospa uusi kirjanmerkki kasvattaisi edes hitusen lukemismotivaatiota.

Tee-se-itse: Itämäishenkinen blingbling-kirjanmerkkiTarvitset: ohutta ja vahvaa lankaa (esim.kirjontalanka käy), virkkuukoukun, ompelulankaa, neulan, paljetteja ja helmiä.

Huomaa oikein miehekäs sikariputkilo, jossa säilytän virkkuukoukkujani.Virkkaa ensin hopeasta kirjontalangasta suoraa ketjusilmukkaa. Itse valitsin pituudeksi 30 cm. Päätä ketju ja jätä kumpaakin päähän "vapaata lankaa" n.5cm verran.Sitten liitä pitkin ketjua alusta lähtien parin centin välein epäsymmetrisesti erivärisiä paljetteja.Liitä päihin helmiä, esim. lasiset tippa-helmet ja pienet päätehelmet. (Lasi-)helmet tuovat vähän painoa muuten niin kevyelle ja heppoiselle kirjanmerkille.Valmis! Nyt kierrärille etsimään uusia inspiraatioita, jotta Madam BC:n blogi ei täyty ihan kokonaan tälläisistä pikkupiperryksistä.

2 kommenttia:

  1. Enemmän niitä tennareita ja piirustuksia! Tai siis kaikkia mihin ite oot piirtäny, olkoon ne sitten ihan paperille tahi paidalle.

    VastaaPoista
  2. chatrin,
    komento huomioonotettu! :D kahdet tennarikustomoinnit ovat viimeistelyä ja sitten julkaisua vaille, että ne nyt ainakin ovat tulossa lähiaikoina.

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.