torstai 24. marraskuuta 2011

Mihin katosi päivät?

Järkytyin, kun tajusin, että ei ole montaa viikkoa, kun käännymme vuoteen 2012. Oikeestiko? Mihin se vuosi on mennyt? Kun hiljaa mielessäin pohdin kohta menneenä vuonna tapahtuneita asioita, mieleeni pulpahti hatara muistikuva blogiin pläntätystä to-do-listasta. Kappas vain, olishan tuota voinut vilkaista tammi- ja marraskuun välissä useamminkin, niin useampi tavoite olisi jo suoritettuna..
Aion virkata/kutoa ahkerammin - check, on tullut tehtyä syksyllä triplaten verrattuna edellisvuosiin! Muutama vetskarikorukin on tehty ja tilkkutäkin tekoa on harkittu. On aina hyvä laittaa harkita-verbi (krhm), koska eihän se itsessään sisällä toimintaa (haha). Eikun oikeesti, aloitin piknik-käyttöön tilkkuvilttiä, mutta kesä ehti mennä ja työ jäi sitten hyvin pahasti kesken..

Kiire tulee, jos otan tavoitteeksi suorittaa edes puolet listasta. Ja jos olisin ennakoiva, alkaisin jo miettimään mitä teen joulupukin konttiin, sillä aika hupeneee käsistä. Täytyyköhän luoda to-do-lista loppuvuodelle: mitä tahdon vielä ehtiä tekemään ja mitä en ainakaan aio tehdä..
post signature

4 kommenttia:

 1. Ja listan viimeiseksi kohdaksi
  - tuhoa tämä lista
  ;)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on miljoonia näitä to-do-listoja ja yleensä saan yhden kaksi asiaa listalta tehtyä,loput jää odottamaan seuraavaa milleniumia :D

  VastaaPoista
 3. Nokkonen,
  haha, kuulostaa hyvin tutulta! Olemme samassa to-do-kierteessä ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.