tiistai 29. marraskuuta 2011

Joulua kirpputorilta.

Kävin eilen moneen viikkoon kirpputorilla. Big mistake ajatella, etten tahtoisi ostaa mitään. Ostin silti.
Joulua voi tehdä kotiin myös kirpputoriostoksilla, kuten euron joulukuusenpalloilla. Ihanan pieniä!
Ja otin varaslähdön joululomaa varten: lukemista ja katsomista välipäiville. Frendien ensimmäinen tuotantokausi 2e! En voinut vastustaa, vaikka tuottis on nähty läpi ziljoonasti. On se aina silti hauska.
Ja kasa vaatteita, mutta niihin palaaamme tarkemmin myöhemmin. Saumuri on taas kroonisesti rikki, joten ei huvita ommella lainkaan, kun suututtaa niin. Mitä teen väärin, että saumuri aina suhmuroi?
Kirppiskierroksen jälkeen kaupasta ostin vielä joulutähden kotiin. Se on yksi jouluperinteeni. Ostan aina joulukukan. Tänä vuonna se sai olla taas valkoinen. Ei ollut sopivaa ruukkua, joten ujutin muoviruukun ympärille virkkaamani kulhon (välissä pussisuojaus, jottei vesi mene läpi).
Keksin taannoin myös uuden vinyylien käyttötarkoituksen: keittiönpöydällä alustana.
post signature

5 kommenttia:

 1. Ihania kuusenpalloja! :) Edellisessä postauksessa näkyvää 3D paperikuusea pitää kokeilla. Sen verran hauskoja. Ihmettelen vaan, kun on viimevuonna mennyt ohi joulukalenterissa.

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. on ihan pakko kommentoida et sun blogi on tosi piristävä oon lukenu kohta melkein sun kaikki postaukset alusta alkaen! :) jatka samaan malliin! mut voisitko pistää noi jutut enemmän "järjestykseen"? tiiän et nuo on jo aika järjestyksessä mut sekosin välillä et mitä oon jo selaillu ja mitä jäi pois ku en ymmärtäny et tuleeko noi jutut kaks kertaa tossa. hyvä selitys i know :)

  VastaaPoista
 3. Roosa,
  kiitti, niin minustakin ;) viime vuoden joulukalenterista on kuitenkin reippahasti aikaa, joten ei ihme jos jotain on mennyt ohi :) onneksi vinkit ovat edelleen ihan käyttökelpoisia ;)

  AV,
  kiitos, ihana kuulla, että olet pitänyt! :) epäjärjestys on monella bloggarilla ongelmallista. Olen yrittänyt auttaa sitä sillä, että jos katsoo aikajärjestyksessä kaikki, mikään ei tule tuplasti. Jos katsoo kategorioittain, siellä tulee montakin kertaa sama vastaan. On mahdotonta tehdä postauksia, jotka lukeutuvat vain yhden kategorian alle. Vuoden vaihteessa on tarkoitus miettivä mahdollista uudistusta blogiini, ehkä siinä yhteydessä pohdin myös tuota ongelmallista epäjärjestystä :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon löytänyt kirpputorilta vaan kultaisia ja punaisia palloja. En tietenkään hopeisia ja valkoisia joita olen ettinyt. Pöh.

  VastaaPoista
 5. Annina,
  sehän on ihan fakta, että juuri sitä mitä etsii niin ei varmasti löydä ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.