lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kolmiolaukku.

Hyvää lauantaita naiset ja herrat ja kaikki sieltä jostain välistä: tässä on lauantain uusin tuotos!
Ja se on tekonahkainen, se on musta, se on yksinkertainen, se on itsetehty. Se on täyttä minua.
Se on kolmioclutch, tehty kolmesta palasta: yhdestä suorakulmiosta ja kahdesta päätykolmiosta. Aion pitää laukkusta monikäyttöisenä jokapaikanhöylänä, koska kyllähän sehän menee niin asun pikkulaukkuna kuin myös reissun meikkilaukkuna..missä vain ihan miten vain milloin vain!
Pakottava inspiraatio tuotoksen kokeiluun tuli, kun näin täältä vastaavanlaisen kolmiolaukun: Thrift and Thread: Triangular. Harkitsen jo pienemmän version tekemistä, vaikka penaaliksi. Se voisi olla näpsäkkä.

14 kommenttia:

 1. Olet saanut huolellisesti tehtyä hankalan näköisen paikan, tuon ylänurkan, missä kolmion ja vetoketjun pitää osua juuri kohdalleen! Tai eihän mikään ole hankalaa, kun sen osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, että ei se ensimmäisellä yrittämällä mennyt lainkaan kohdilleen :D Mutta kiitos :)

   Poista
 2. aivan ihana <3
  oliko monimutkanen tehä? tommosta voisin nimittäin yrittää itekki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei ollut kovin monimutkainen, periaate sama mitä missä tahansa laukussa, päätyihin vain ommellaan kolmiot :) Kokeile ja kerro miten onnistui!

   Poista
 3. Miten sulla sujuu ton tekonahan ompelu? Mulla aina "jumittaa", ei tavallaan pääse eteenpäin se neula... Onko sulla kenties joku salaisuus, vai oonko mä vaan jotenkin tuomittu olemaan ompelematta nahka-asioita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä, muistan kuinka ensimmäiset nahan ompelut oli yhtä tulta ja tappuraa..:D Sujuvuuteen auttaa, kun ostat koneeseen nahkalle soveltuvan neulan. Kannattaa vilkaista myös tikin pituutta ja painonjalan painetta. Ei siihen suurempia salaisuuksia tarvitse :) Tsemppiä harjotteluun!

   Poista
 4. voi herranen aika sä oot oikeesti...lahjakas!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) harjoittelulla oppii aina vähän eteenpäin!

   Poista
 5. Hehe. Just tänään siivotessa hajotin Estee lauderilta saamani pienen meikkisivellin pussin joka oli juuri tuollainen kolmion mallinen kun en sitä käyttänyt :D Oikeasti ajattelin että kuka näin rumaa pussia käyttää ja vielä "kiiltonahalla" tai joku mikä lie nahka.

  Jälkeen kyllä heti ajattelin että senhän olisi voinut vaikka myydä huuto.netissäkin jos joku olisi tykännyt, käyttämätön kun oli.
  Irroitin siitä tosiaan vetoketjun tulevaisuuden varalle jemmaan kun muuten sille ei ollut mitään käyttöä ja kaikki käyttökelpoinenhan pitää ottaa aina talteen.

  No mutta ompahan tulevaisuuden varalle sitten estee lauderin logolla varustettu vetoketju eikä kaikilla heti tule vastaan samanlainen laukku sitten mihin sen liittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi kaupaksi mennyt huuto.netissä, mutta palaisiksi pistäminenkin on aina välillä myymistäkin parempi vaihtoehto :)

   Poista
 6. Onpa hieno ja siisti! Mulla ei varmaan hermot kestäis tuota vetoketjun ompelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei se itseasiassa ollut edes niin paha, varmasti sinunkin hermosi kestäisivät, kokeile vaikka! :)

   Poista
 7. Onpas kätevän oloinen ja ihanan yksinkertainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sitä se kyllä onkin, kätevä ja ihanan yksinkertainen!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.