keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Paperi vai jalokivi?

Psstt: katsokaa näitä paperista taiteltuja jalokiviä! Tutoriaali tulostettavine kaavoineen täältä: Minieco.co.uk: Paper gems. Alkuperäiset herkullisen värikkäät ovat ihania! Itse päädyin kokeilemaan askartelupaskartelua tylsän tavallisesti vain valkoisella paperilla.. Voishan nuo päällystää tai maalata?
Taittelu vaikutti ensin melkoiselta ajanhaaskuulta, mutta se oli täydellistä leikkaa-ja-liimaa-näpertelyä televisioruudun äärellä hetkellä, kun teki mieli tehdä jotain pientä, joka heitti ajatukset narikkaan.
Ja ovathan nämä paperitimanttoset kivoja sisustuksen piristäjiä, vaikka yksityiskohtia pöydälle, kirjahyllyn laidalle, kukkaruukun viereen..miksei jopa hienoksi koristeeksi lahjapaketin päälle?

4 kommenttia:

 1. Oi, tuo musiikkirasia! Mistäköhän oot löytänyt tollasta vanhaa nuottipaperia, oon koittanut ettiä kirppiksiltä jotain vanhoja musiikkikirjoja tms joissa olis kunnon nuotteja biiseille että sais käytettyä niitä papereita vaikka mihin mutta ei... Pitäskö siirtyä antiikkikauppoihin? Tai huuto.net?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha saksalainen nuottikirja tuli vastaan kerran kierrätyskeskuksessa. Normaaleilla kirppareilla harvoin näkee ja antiikkikaupoissa varmaan vedetään laadun ja hinnan päälle.. Entä divarit? Luulisi, että jostain divarista löytyisi! :) Tsemppiä etsintään!

   Poista
 2. vau, noi olis kyllä kivoja värikkäinä jajaja....miksei maalaaminen onnistuis! :) täytyypä muistaa kokeilla joku kerta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näen jo mielessäni joitain kivoja safiiri- ja rubiinisävyjä..! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.