lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tuparilahja.

Eilen oli ihanan pariskunnan tupaantuliaisjuhlat. "Mitään ei tarvitte tuoda" fraasi tuli kuultua ja nopsaan sivuutettua, sillä veinpäs kuitenkin mukanani jotain "pientä ja yksinkertaista" ihan vaikka kiellon päälle.
Tuparilahja oli kaksiosainen. Osa 1: posliinitussilla koristellut mukit. Pusu rouvalle ja viikset herralle. Mukien takana on omistajiensa nimet tyylitellyin kirjaimin, mutta jätettäköön nimet piiloon.
Lahja osa 2: vinyylikulho. Tuttu ja turvallinen. Hyväksi tuparilahjaksi todettu aikaisemmin ja myös nyt.
Sellofaania ja kortti kylkeen, siinä se. Ja hyvät oli tupaantuliaiset, olkoon heidän tupansa täynnä onnea!

8 kommenttia:

 1. Ihana keksintö! Kodin omistajat varmaan tykkää paljon, huomaa kun on mietitty ja käytetty aikaa lahjaan. Noi ne on parhaita lahjoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerran hyväksi havaitut on yleensä aina hyviä vaihtoehtoja lahjoiksi :) Ja kyllä tykkäsivät lahjojen saajatkin! :)

   Poista
 2. ihanat nuo mukit, mistä ostit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) valkoiset perusmukit ovat ihan Prismasta. Nimet ja kuvat (pusu ja viikset) ovat siis itse lisäämiäni koristuksia mukiin.

   Poista
 3. Kiva tuparilahja! Mulla oli tarkoitus tehdä musiikkia ja erityisesti vinyylilevyjä arvostavalle pikkuveljelle eiliseksi synttärilahjaksi vinyylilevykulho, vaan enpä ehtinyt kirpparille levyjä hakemaan. :( Pian hänellä on kuitenkin tuparit, jospa sitä siihen mennessä ehtisi! Viiksimuki oli kiva lisäidea, sillä hän on tunnettu komeista viiksistään! :D Kiitos inspiraatiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ajoitahan kirppiskäynti sopivaan väliin ennen tupareita niin veli saa hyvän kulhon tuomisiksi :) ja viiksimukihan toimisi myös. Teemaahan voisi laajentaa vaikka murokulhoonkin ;)

   Poista
 4. mäkin haluun tommosen viiksimuin, oon jo pitkään miettinyt että pitäisi tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun tuumasta toimeen! Ainakin Sinooperista saa suht.edullisesti posliinitusseja, joilla on helppo taiteilla kuvioita mukeihin ja miksei vähän muuallekin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.