sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pettymysmunaset.

Palmusunnuntai! On pääsiäismunien aika! Ajattelin viisastuneeni viime vuodesta, joten ohitin halppismunaset ja ostin suoraan ison Disneyn rinssessa- ja Autot-pääsiäismunan. Mikä pettymys. 
Jälleen kerran. Turkasen kalliit munat ja sisällä oli pikkutyttöjen keiju-ponnari ja pikkupoikien itsestään rullalle napsautuva ranneke. Siis mitä?! Tahdoin korumateriaalia (kuten viime pääsiäisenä), mutta eihän näistä mitään saa. Missä on söpöt rinsessahahmot ja kiiltävät autot? Mitä petkuhuiputusta!
Uusintayritys: aina luotettavat kinderit. Ja taas pettymys. Mihin menneisyyteen on jääneet koottavat jutut? Vettä 5cm etäisyydelle suihkuttava Barbapapan poika ja ketarat levällään lötköttävä sammakko? Oikeesti?
Vaikka kuinka valitut pääsiäismunaset lannistivat (vielä minä sen rinsessahahmon saan!) niin keksimällä keksin mihin munien niin sanotut lelut käytän. Ponnarista vedin keijun pois ja kiinnitin tilalle uuden koristuksen tekonahkarusetista. Kartalla päällystetyssä pinssissä oli ennen monopolin tönö (ks. postaus täällä), mutta se napsahti sopivasti irti antaen tilaa taustastaan leikatulle Helinälle.
Entä Barbapoika? Kiskoin koiran kyljestä irti. jotta sain siitä sormuksen! Ha, sainpas siis pääsiäiskorun!
Siinä se on nyt, pikkuinen ja kohta ehkä myös pilkkuinen. Tekisi kovasti mieli tehdä tuosta dalmatialaisen kaltainen, jotta se sopisi yhteen viime pääsiäisenä tehdyn dalmatialaiskaulakorun kanssa.
Näin sitä vain pääsiäismunapettymyksillekin löysi jotain pientä käyttöä, hah! Madam B.C. - munaset 1-0.
Ja nyt sain myös kuorista lisää näpsälöitä säilytyskoteloita keskeneräisille ja korjattaville koruille.
Nämähän menee kulhossa hauskasta yksityiskohdasta käsityöpöydällä - etenkin nyt pääsiäisenaikaan!

6 kommenttia:

 1. Sähän olet ostanu Keiju munan et Disneyn prinsessa munaa :D Ja googlaa jos et usko. Ymmärrän että siihen menee lankaan kun ne näyttää samoilta jos nopeaa vilkasee. Kaveri meni myös melkein lankaan onneks ehdin huomauttaa ettei se ole prinsessa vaan Helinä keiju muna :D Noh tekevälle sattuu :)

  Mutta minusta noi on lapselle just siistit yllärit! Oikeesti siisti ponnari ja poika lapselle tuo käsikoru juttu, tosi siistit! Itse olisin varmasti ollut lapsena ihan pähkinöissään.
  Meille aikuisille nuista ei varmaan tosiaan olekkaan mitään iloa mutta eihän noita munia ole meille aikuisille suunnattukkaan :D

  Itse olen käyttänyt noita tyhjiä munahylsyjä helmien säilytykseen, sopii tosi hyvin myös siihen tarkotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vai! :D Voisi olla hyvinkin mahdollista, se selittäisi paljon. Tuplapetkutusta! :D Mikseihän ole muuten aikuisten pääsiäismunia? Havaitsen tässä kunnon markkinaraon! Itsekin olen säilyttänyt helmiä hylsyissä, oivia ovat myös siihen :)

   Poista
 2. Onpa hyvä idea nuo korujen säilytys -"kapselit". :D Pitäisi varmaan itsekin alkaa keräilemään talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kapselit" todella ovat ja toimivat myös muuten hyvin muidenkin kuin vain korujen kanssa. Helppoja säilytyskoteloita myös laukussa ja reissussa :)

   Poista
 3. Noi kinderi barbapapajutut on just ihan sikasöpöi ::D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.