keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ctrl.

Eilen meni läppäri palasiksi. Melkein jopa voisi sanoa, että kylläpä meni kirjaimellisesti palasiksi, hehe.
Onneksi kyseessä oli kuitenkin vanha läppäri, minun ensimmäinen kannettavani. Painoi kuin säkki tiilejä ja hurisi imuriakin kovempaa. Ihme, että ylipäätään lähti enää käyntiin. En edes tiedä miksi läppäri oli edelleen tallessa, koska käyttötarkoitusta sillä ei enää ole ollut moneen vuoteen. Nyt muun kierrätykseen menevän elektroniikan myötä tuli mahdollisuus koneen hävittämiseen, joten eikun käyntiin projekti läppärin-avaaminen-tyhjentäminen-ja-tuhoaminen! Heihei kuoma, aikasi aikanaan hienosti palvelit, nyt on aika romuttua ja kadota kaapeista! Lopulta käteen jäivät vain näppäimet.
Ja ei siinä kauaa mennyt, kun näppäimistä valkkasin Ctrl:t korvakoruiksi. Nörttinäppäin-kokoelmani sai uuden jäsenen. Samaa perhettä ovat esimerkiksi nämä laskimen näppäimistä tehdyt pikkukorvikset.
Samaan syssyyn Alt-näppäin hyppäsi kiinni sormukseen. Onpahan kunnon näppäin-korusetti. Ctrl+Alt.
Läppärin näppäimet on kyllä kivoja, kun ovat litteitä ja kevyitä. Isoista nuolinäppäimistä ajattelin tekeväni ehkä jääkaappimagneetit, jos vain joskus muistaisin ostaa lisää magneettipohjia..Any year now..

5 kommenttia:

 1. Muokkaantuu myös kivasti koruihin! :) Mä olen joskus tehnyt myöskin näppäimistä jääkaappimagneetteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muokkaantuu, näppämistä on kyllä moneksi! :)

   Poista
 2. Nuo näppäimet on yksi mun lempparimatskujani! Mulla on sellainen kahvimuki, jossa lukee COFFEE. Joten tietenkin laitoin sen alapuolelle kiinni tuon Pause/Break -nappulan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kahvimukisi kyllä kuulostaa tosi kivalta! Laitoitko näppäimen kiinni ihan pikaliimalla? Kuinka se on kestänyt pesua? :)

   Poista
 3. Se oli ihan sinitarralla kiinni, poistin se aina ennen pesua tai pesin käsin. Näytti hauskalta hyllyssä :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.