perjantai 21. kesäkuuta 2013

Rapasperi.

Se on keskikesä taas täällä! Meillä juhannus vietetään ihan vaan kotona. Tylsästi, mutta varmasti se on nyt cityjuhannuksen vuoro. Mikäs tässä kotona, kun Corakin on löytänyt uuden lempipaikan sohvannojalta. Siitä se kyttää näkymää kuin norsunluutornista valtias konsanaan tuijottelis tiluksiaan.
Juhannusta meille tuo kuitenkin oman saunan ensimmäinen korkkaus (jännittävää, saunan testaamista onkin odotettu!) ja juhannuskakkupiiras-mikä-lie. Raparperia ja mansikoiden korvikkeina kirsikoita.
"Parasta kakkua mitä oot tehny!" oli normaalisti raparperia vihaavan miehen kommentti. Eli hyvää on!
Hyvää juhannusta kaikille, oli se sitten maalla, metsässä, saaressa tai kaupungissa!

2 kommenttia:

  1. Mitä olet laittanut tuohon päälle, tai siis tuo valkoinen? Kun näyttää ainakin yhtäkkiä siltä ettei ole uunissa ollut tuo päällinen? Näyttää hyvältä ja aion kokeilla ensi kesänä :) Sinulla on aivan valtavan ihana blogi, harmi etten itse osaa tehdä mitään käsitöitä! Silti jään innolla seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se taisi ihan kermavaahtoa olla :) Joskus laitan mukaan rahkaa tai vaniljakreemijauhetta niin voi näyttää vähän erilaiselta. Kivaa, että olet tykännyt blogistani! Rohkene kokeilla reseptien lisäksi myös käsitöitä, sillä jos osaat kokata, osaat varmasti myös tehdä käsitöitä - samat kädet sulla on siinä toteuttajana ;) tarvitset vain "kyllä-minä-osaan"-luottamusta ja hyvät ohjeet tai yksinkertaisen idean, jota lähteä kokeilemaan.

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.