tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kelteistä korikseen.

Muuton keskellä ehti tehdä parit tilaustyötkin. Kustomoidut kengät nro yksi: violetit, matalat tennarit.
Kyseessä oli yksinkertainen tilaus, joka oli silti paljastui yhdeksi haasteellisimmiksi kustomoinneiksi!
Tilauksen inspiraationa oli ylläolevan kuvan kelttisymboli. (Kuva tilaajalta, joten en osaa varmasti sanoa mistä riipus alkujaan on.) Kuvioinnin kopiointi kengän muotoon ei ollutkaan niin helppoa, kun etukäteen ajattelin sen olevan. Haastetta toi se, että vaikka kuvio on kummaltakin puolelta sama, kenkien muoto on syrjiltään erilainen. En ole aikaisemmin tehnyt näin symmetrisiä tilaustöitä!
Ja kokonaisuuden näette tässä. Kuvio alkaa paksuna kärjistä ja venyy lähes nilkkaan asti kummaltakin laidalta. Pelkkä musta olisi ollut liian tribaalimainen, joten lisäsin myös kapeasti hopeaa kuvion reunoihin.
Tilaustyö osa kaksi. Saajana nuori, korispalloa harrastava tyttö, jonka toiveena oli graffitimainen tyyli.
Näistä tuli ihanan raikkaat, selkeät ja sporttiset. Täytin väri- ja tekstitoiveet. Tilaaja ja tekijä tyytyväisiä!

2 kommenttia:

 1. Onpas siinä ihastuttava kelttikenkäpari! Jotenkin yhtäaikaa niin vaikuttavat ja hienoeleiset. Olen aina pitänyt kelttikoukeroista. ♥ Kivan väriset tennarit myös. En ole koskaan itse piirtänyt kelttisolmuja (sillä nimellä noita kai kutsutaan) mutta sain pari vuotta sitten siskoltani lahjaksi kirjan, jossa opetetaan piirtämään noita.

  Pitäisipä kokeilla joskus piirtää. Ei tosin kenkään vaan ihan paperille. Respectit siis tuosta väkerryksestä. Minulla ei välttämättä olisi hermot ja kädenvakaus olisi riittäneet... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti ala vain kokeilemaan niiden piirtämistä! Ihanan helppoa, mutta silti niin ihanan haasteellisia! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.