maanantai 21. lokakuuta 2013

Kirjakauppa.

Kävin kirjahyllyäni läpi ja joukosta löytyi pari kirjaa, jotka tarvitsisivat uuden omistajan. Tyrkyllä olisivat:

EDIT// Kirjat myyty!
a) Joka tyypin kaavakirja 2 (Saramäki - Palmu - Piippo, WSOY).
Kirja on erittäin hyvässä kunnossa. Aikalailla käyttämättömäksi jäi (vaikka ehkä oppimismielessä ei olisi saanut jäädä), kaavoja en ole edes ottanut ulos lokerosta. Kunnon puolesta pyydän kirjasta 25e plus mahdollinen postitus.
Ja vaikka kirja jäi käyttämättä, se ei tarkoita etteikö siinä olisi loistavia ohjeita, kaavoja ja vinkkejä kaavamuutoksiin. Vaatteita niin naisille kuin miehillekin. Todella selkeät ohjeet ja kuvitukset.
b) 99 ways to cut, sew, trim and tie your t-shirt into something special (Blakeney - Livakovic - Schultz).
Eli nimensä mukaan mukavan pienikokoisessa (leveys n.18 cm) kirjasessa on 99 vinkkiä muokata tavallinen tpaita vähän erikoisemmaksi yläosaksi, alaosaksi tai ihan joksikin muuksi. Olen tämän selannut puhki ja nyt on aika luopua kirjasta. Hinta 7e plus mahdollinen postitus. 

Jos kiinnostus heräsi, ota reippaasti yhteyttä sähköpostitse madambcblog(at)gmail.com. Olisi kiva saada kirjat kiertoon ja jollekin hyötykäyttöön!

EDIT// Kirjat saivat uuden omistajan!

4 kommenttia:

 1. sulla on tosi mukava blogi! oon koko illan lueskellut postauksiasi. tulin tänne googlettelemalla tuota simple diarya, kun mietin että kandeeko tilata vai ei, mutta löysin kirjan lisäksi kaikkea muutakin hienoa! :) -mipsuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mipsuli :) Mukavaa, että löytyi mukavaa lueskeltavaa. Ja kannattee ehdottomasti tilata Simple Diary, se on ollut erittäin viihdyttävä. Suosittelen! :)

   Poista
 2. Voi hitsi, että kirjat kerkesivät menemään. Mistä näitä kirjoja voisi ostaa, osaatko yhtääv sanoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa mitään paikkaa mistä varmasti saisi. Ehkä nettikaupoista voisi vielä löytyä oma? Kaavakirja voi löytyä myös kirjastojen valikoimista :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.