sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Valuttaa.

Kävin tuossa joku aika sitten läpi kolikkopussia, sitä sellaista, johon on vuosien saatossa nakannut ulkomaiden kolikoita, vaihdossa jääneitä, maasta löytyneitä ja penskana "tuliaisiksi" saatuja rahoja. Selasin pussia läpi ja tajusin, että suurin osa ei edes ole enää käypää valuuttaa. No mitähän kummaa niillä sitten tekis?
Euron syrjäyttämistä kolikoista suurimmasta kolikosta tein nyt aluksi sormuksen ja johan siitä tuli taas kovvaa valluuttaa! Kunnon supersupervahva pikaliima ja hyvä kuivumisaika niin johan otti kiinni pysyäkseen.
Siinä se partaäijä sitten on hyötykäytössä. Laita se sinäkin seuraava vastaan tuleva käyttökelvoton raha koruksi. Joku vanha markkakin vois olla tosi mahtava! (Pst. katso täältä myös tekemäni hiuspinni ja nappikorvikset kymmenen pennin kolikoista. Tein ne jo vuonna 2011 ja ne ovat edelleen käytössä!)

6 kommenttia:

 1. mahtava idea! mullakin noita kolikoita löytyy kasapäin, pienemmistähän voisi saada korviksetkin tehtyä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tee ehdottomasti pikkukolikoista korvikset! :)

   Poista
 2. 10 pennin kolikosta tulisi kyllä kiva sormus! Harmi vain, etten ole tainnut markkoja minnekään jemmata :/ Ihana muuten tuo Kiss kiss -laatikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysäise läheisiltä olisiko antaa ylimääräisiä kolikoita, kun monet ovat hamstranneet niitä liiaksikin :) Kiitos, itsekin tykkään Kiss Kiss-laatikosta hurjasti. Se on ollut minulla lapsuudestani asti! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.