maanantai 3. helmikuuta 2014

Nauhalaatikot.

Vihdoin löysin käyttöä vanhoille videokoteloille! Otin kansikuvat ja kasetit pois ja lajittelin koteloihin kaikki nauhat. Samalla sain taltutettua kauhean nauhojen kaaoksen. Iso laatikollinen sekaisin olevia nauhanpätkiä mahtuu nyt lajiteltuna paljon pienempään laatikkoon - mitä mahtavuutta! Kyllä on nyt järjestyksessä!
Toinen vinkki mitä aiemmin käytin on vhs-nauhojen tyhjennetyt kelat. Niihin mahtuu pitkät pätkät matskua rullalle. Ja tietenkin se perinteinen vaihtoehto on aina hyvä: kiedo pahvin ympärille, pysyy hyvin silkit ja satiinit suorassa.

4 kommenttia:

 1. Sun blogi on ihana! Oon lukenu kaikki postaukset! Miten keksit noi hyvii ideoita?! Taidan käyttää samaa tekniikkaa säilytyksessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi kivasta kommentista :) ota ehdottomasti vinkki käyttöön, tosi hyvä muiden pikkujuttujen säilytyksessä :)

   Poista
 2. On kyllä ihan loistava idea! Ei olisi itselleni tullut ikimaailmassa mieleen :) Meiltä on kyllä taidettu kaikki VHS:t heittä jo kaatikselle..Paitsi ne kaikkeista rakkaimmat ranskankieliset Disneyt, joita ei raaski tuunattavaksi edes ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no mutta onneksi kierrätyskeskuksista ja kirpuilta saa koteloita myös pilkkahintaan. Varmasti jos vähän kyselee niin läheisiltäkin irtoaisi, monella on kasetteja kasoista riesoina, kun eivät tiedä mitä niillä tekisivät. Ja hei ainahan ne ranskankielisetkin voisi käydä siirtämässä dvd-versioiksi (monilla kirjastoilla laitteiden käyttö jopa ilmaista) jolloin saat disneyt katsottavampaan muotoon ja kotelot hyötykäyttöön :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.