tiistai 11. helmikuuta 2014

Purkuhommia.

Jos on korutarvikkeiden varasto vähissä niin kipinkapin HM:n korujen ale-osastolle löytöjä tekemään!
Itse ostin esimerkiksi tämän turkoosin statement-kaulakorun. Ihan kiva, mutta parempi osina, ajattelin.
Iltapuhteiksi sen sitten purin. Kolme varttia myöhemmin totesin, että aika hyvä veto kolmeksi euroksi. Nyt on taas välirenkaita, ketjun rekaleita ja lähes sata helmeä kolmessa erissä muodossa! Ei paha, ei lainkaan paha.

4 kommenttia:

 1. No on ollut järki ostos! En jaksaisi itse ruveta tuollaisia purkamaan! Tää blogi on muute ihan paras! Sain tänään pikkusiskon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkaminenkin voi olla välillä mukavan rentouttavaa hommaa ;) Kiitos, kiva kuulla et pidät blogistani! :) Ja onnea isosiskolle!

   Poista
 2. Mä oon joskus kirpparilta ostellut niittivöitä ja esim. rannekkeen joista oon sitten ottanut niitit pois. Välillä vaan ne on ihan tajuttoman kalliita ettei ole tuohon tarkoitukseen viitsinyt ostaa. Välillä oon nähnyt kivoja pinkkejä niittejä, mutta tosiaan ei viitsi maksaa 5-10e siitä että saa purkaa ne siitä vyöstä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Mä oon tehnyt samaa, sillä väliin on tullut niin halvaksi ostaa ja purkaa matskut käytetystä tavarasta/vaatteesta :) mut tosiaan aina ei kyllä ole hinta sen väärti, et jaksais vaivautua purkuhommiin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.