sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Päivä äitien.

Se on ollut jälleen päivä kaikkien äitien! En päässyt äitiäni paikan päälle onnittelemaan, mutta onneksi posti kulkee.
Ja koska äidit ansaitsevat äitienpäivänä kukkia, sai myös omani minulta kukkasen. Tällä erää kreppipaperisen sellaisen. Kauniin muhkean ja blingbling-varsisen. Pitempi varsi olisi ollut kauniimpi, mutta tein sen mittaisen mikä justjajust mahtui lähetettävän pakettini sisälle. Kreppipaperikukan tein Martha Stewrtin ohjeen mukaan, jonka näin Martha Stewart's Encyclopedia of Crafts-kirjasta.
Ja tässä on pieni äitienpäiväpakettini. Ensin sieltä näkyy kukka ja alla on kaksi pientä pakettia. Toisessa niistä..
..on pieni asustehuivi. Ompelin minituubin etukappaleeltaan ristiin, jotta se laskeutuu kivemmin. Jos se olisi ollut täysin suora tuubi, se olisi vain roikkunut kaulassa. Ristiin kulkevana tuubi ei näytä niin lätsähtäneeltä.
Paketoinnin sijaan päällystin ylhäältä avattavan paketin lahjapaperilla. Päälle yksinkertainen nauha ja sydän, ei se muuta tarvitse ollakseen yksinkertainen, mutta samalla tosi nätti.
Nätti tuli myös kortista. Liimasin avattavan kortin kanteen Marimekon-mainoslehdestä Ursula-kankaan printtiä. Sisälle kirjoitin onnittelutekstin kylkiäisiksi "Lapsuusaika kultainen, kului pois kiitäen. Nyt aikuisena muistelen, niitä päiviä hymyillen." (teksti kirj. ei tiedossa). Tuota olen viime aikoina paljon miettinyt. Sitä saa olla kiitollinen hyvästä lapsuudesta. Ja tietenkin siitä omasta äidistä.

Onnea kaikille äidille!

3 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja. Pitääpä etsiä tuon kukan ohje, koska muutaman kuukauden kuluttua on meidän äidillä synttärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) säästin vaivalta, Peony-kukan ohjeen tynkä löytyy myös Stewartin nettisivuilta: http://www.marthastewart.com/893987/how-make-crepe-paper-flowers#336169

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.