torstai 8. toukokuuta 2014

Sulat.

Löysin Eurokankaasta aivan älyttömän ihanan kankaan. Sulkia! Hempeyttä! Mitkä värit! Höyhenen kevyttä! Mä niin haluun tän! Ja niinhän sen ostin. Hinta oli 5e/kg - ja voitte arvata ettei tuo pluiru paljoa mitään painanut. Etsin kyllä ihan jotain muuta, mutta joskus on vain pakko ostaa jotain mistä tietää heti, että tuo on saatava!
Olinkin miettinyt, että tahtoisin uuden runsaan, mutta kevyen huivin kevättakille..joten se siitä sitten tuli. Huivilla on kokoa kanttiinsa muhkeat 135cm, joten hyvin voisi käyttää huivia myös shaalina hartioilla tai kesällä ns.saronkina.
Ja vihdoin muistin jopa mun leimasimen ja hötäkässä lisäsin huiviin "merkkilapun". Hah, en keksinyt pikapikaa fiksumpaa tekstiä. Vinoon meni ommel ja kaikki, leimaki suttaantui, mutta niinhän se on itteppä tein, kiireessä aina söheltää. Ei menisi laaduntarkastuksesta läpi, mutta minulle kelpaa. Vikatikki sinne tänne, kuhan printti on ihana!

6 kommenttia:

 1. Mitä tos lapus oikein lukee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän pitäisi lukea "madam b.c ittepä tein" mutta on eri asia mitä siitä sitten pystyy kukin lukemaan..:)

   Poista
 2. Hurjan kivan huivin teit! Ja ei tullut kalliiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :) Ei todella tullut kalliiksi, oli alle euron! :)

   Poista
 3. hei, eilinen viestiyritykseni ei varmaan tullut perille, oli tietokoneongelmia. Piti vain sanomani, että huivi on kiva. Painettu lappu on hauska, pitäisköhän tännekin hommata pienen pieniä kirjaimia. Sais merkattua työnsä useammin;)
  ps. saitko runsaasti kirjaan ideoita, harmittaa etten itseltäni kyennyt valitsemaan mitään, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hieno tar :) Ehdottomasti niin saa pisteen iin päälle itsetehtyihin ompeluksiin :) Kiitos kysymästä, kirjaan tuli ihan hyvin ideoita. Harmittaa että valittujen määrä oli rajallinen, ulkopuolelle joutui jättämään monta mahtavaa ideaa! :/

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.