sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Itte tein-julkkarit.

Reilu viikko sitten juhlittiin Oulussa kirjajulkkareita. Ihan rennosti juhlimme ilman stressiä. Päätin etukäteen, että en aio stressata juhlista, vaikka en ollut koskaan ennen itse käynyt kirjan julkistamistilaisuudessa. Ei paineita, ei pönötystä, ihan rennosti vain. Yhdessäoloa ja herkkuja, siinä ne tärkeimmät onnistuneen juhlan ainekset. Tässä pieniä pilkahduksia juhlista.
Suolaiset ja makeat tarjottavat tein itse, ruokailuvälineet tarjosi Huhtamäki. Oli mahtavaa, kun ei tarvinnut roudata paikalle oikeita astioita (paitsi skumppalasit), kun Huhtamäki lahjoitti puisia lusikoita, kuitulautasia ja lämpökuppeja. Parhainta on, että vaikka kyseessä oli kerttikset, ne pystyi heittämään biojätteisiin.
Samoin myös Teippitarhan tarjoamat pahviset mehupillit pystyi lajittelemaan biojätteisiin.
Alkujuomien jälkeen tarjolla oli open bar-meiningillä pinkkiä ilojuomaa nimeltä the Ufo Shot.
Mini-do-it-youself-baarissa oli eri "laimentimia" ja vaihtoehtoja muokata Ufo shot originalista mieluinen. Oli limeä, kivennäisvettä, limppareja, mehua, sokerisiirappia.. ja tietenkin päälle ufo-karkkeja.
Jokainen vieras sai myös mukaansa iloisen vihreän lahjakassin.
Ja mitä kassin sisällä oli? Martat tarjosivat Garderobi-vihkoset (mm. kulutustietoa ja vinkkejä), Eettinen luksus tarjosi ympäristöystävälliset Method-geelikäsisaippuat ja itse paperikassit lahjoitti Napakka.
Lisäksi kustakin kassista löytyi Erikeeperin liima Cascon tarjoamana, Teippitarhan söpö koristeteippi (aaaw katsokaa tuota lajitelmaa, kuinka somia!), Taitaentehdyn kauppaan alekoodi ja Craftersin mittis eli kätevästi napista kelattava mittanauha, joka toimii myös vaikka avaimenperänä.

Kiitos sponsoreille! Lahjakassien kokoaminen oli kivaa puuhaa ja niiden antaminen vieraille sitäkin kivempaa.
Sellaiset oli juhlat, kiitos jokaiselle paikalla tai etäältä mukana olleelle. Kiitos myös jokaiselle, joka on seurannut kirjaprojektia ja kirjan valmistumista blogin kautta. Kiitos jokaiselle tsempanneelle, onnea toivottaneelle ja erityinen kiitos jokaiselle kirjan ostaneelle tai ostavalle. Kiitos teille kaikille.

Ps. vielä palaan juhliin ja juhlatunnelmiin asuni/mekon kautta. Voin kertoa: tein sen itse. Ja myös kierrättäen!

4 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.