keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hapsukorvakoruja ystävälle.

Okei, nyt tulee korvakoruja ihan putkessa. Mutta tällä erää ei sentäs ole nämä minulle, vaan ystävälleni tilaustyönä. Hän toimitti toivotut mitat, koukut ja konseptin, minä vain sitten toteutin toiveet. Ystäväni tilasi yhden parin sijaan kahdet. Ja tältä näyttää arkeen tehdyt korvikset. Mustaa kierrätysnahkaa toivotussa hapsutetussa muodossa.
Toinen korvispari on sitten vähän räväkämpi. Sama muotokieli, mutta maalattuna. Tein tämän parin tekonahasta pitempänä ja kapeampana versiona. Yhtä leveänä olisivat voineet olla kovin massiiviset. Kapeana ovat sirommat ja myös kevyemmät kantaa.
Tämä "villikortti" kyllä sopii omistajalleen tosi hyvin! Pituutta vähän tehdessä jännitin, koska se mikä itselle kävisi, voi toiselle olla liian pitkä tai tynkä kaulan pituuden nähden. Mutta hyvä pituus tuli valittua!
Ja tässä vielä arki-versio. Kiitos tilauksesta ystäväni. On ihanaa valmistaa itsetehtyä myös toisille - ja vielä toiveesta!

10 kommenttia:

 1. Tosi hienot! Etenkin noi värikkäät iski muhun! Millä olet ne maalannut?

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista kapeammista,maalatuista versioista<3

  VastaaPoista
 3. Älyttömän upeat noi maalatut korvikset! ♡ Harmi, ettei mulle mene tavalliset korvikset (kun mulla on venytykset) muuten heti tilaisin samanlaiset! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai ne vois virittää venytykseenkin roikkumaan ;D Kiitos! :)

   Poista
 4. Löysin sun ihanan blogin pari viikkoa sitten. Eilen illalla sain luettua viimeisenkin (eli ihan ekan) postauksen :) noin viikko sitten sanoin miehelle, et jos synttärilahjaa miettii niin sun kirja olisi kovin kiva. Ja hetki sitten sen sain, vielä on muoveissa :) Jos maltan odottaa kirjan avaamista huomiseen, viralliseen synttäripäivään asti :) Mukavaa vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista! :) Vähän kyllä nolottaa, jos olet kahlannut kaikki vanhatkin läpi (tekisi mieli poistaa kaikki vanhat kököt jutut..). Onpas miehesi kiva, kun oli toiveesi toteuttanut. Toivottavasti odotus palkitaan ja myös sisältö on mieluinen ja inspiroiva :) Mukavaa vappua ja paljon onnea synttäripäivästä! :)

   Poista
 5. Onpa kiva idea tuo nahkan maalaus! Tosi kivat! :) Ja mun mieleen erityisesti tuo pidempi ja kapeampi malli on tosi tosi toimiva. Ootko saanut käyttäjäkokemusta onko tuo maalaus kestänyt myös käytössä hyvin?
  Löysin vasta blogiisi ja täällähän vaikuttaa vallan inspiroivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaajalta itseltään en ole vielä muistanut kysyä, mutta olen maalannut samoilla ennenkin omia koruja ja ainakaan minulla käytössä on kestänyt hyvin. Voi myös nahka (teko/oikea/pinna kovuus) vaikuttaa kestävyyteen. Mutta toki päälle maalaus hoituu helposti, jos vaikka ei kestäisikään ;) Kiitos, tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt messissä jatkossakin! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.