maanantai 28. syyskuuta 2015

Silitä, silitä.

Tunnustan, en tykkää silittämisestä. Olen kyllä kovin yrittänyt petrata silittämisen suhteen, sekä pukeutumisessa että ompelemisen välivaiheissa, mutta silti.. onhan se kovin työlästä, jos rauta on vaikeasti otettavassa paikassa ja lautakin pitäisi roudata eri huoneesta.. Älysin joku aika sitten: laita ne näkösälle niin niiden käyttökynnys madaltuu edes vähän. Mindblowing.
Ja kun lautakin on nyt näytillä, onhan se kiva, jos se näyttää nätiltä. En vain ommellut uutta päällystä, myös painoin pilvi-kuviot kankaaseen! Ei ollut kivaa mustavalkoista laudan päälliseksi soveltuvaa printtipuuvillaa niin tein sen sitten itse.
Tältä näytti edellinen päällinen. Perusvalkoinen, johon tussasin vuosia, vuosia sitten tekstin, jonka piti houkutella minua silittämään enemmän. Hyvä kikka, toiminut vaan ei. Etenkään, kun sain aikaiseksi aika pian tekstin lisäämisen jälkeen lähtemättömiä tahroja kankaaseen. (Ps. ne on liimaa. En tunnusta, että käytin lautaa askartelualustana.)
Nyt aion pitää uutta päällistä hyvänä. Ja käytössä aina, kun tarvitsee. Itse tehty printti sen ansaitsee.

10 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi tänään ja sain ihan hirveästi inspiraatiota. Haluaisin mainostaa tätä blogissani, joten voinko lainata paria kuvaasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) toki saat lainata, jos tarkoituksesi on mainostaa. Sehän olisi vallan kivaa :) Lisää vain kuvien yhteyteen alkuperäisten postausten omat linkit :) tervetuloa lueskelemaan juttuja jatkossakin. On kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota :)

   Poista
 2. Siitähän tuli hieno <3
  Mukavaa alkanuttu viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvin on alkanut, toivottavasti myös sinulla!

   Poista
 3. Kuulostaa niin tutulta tuo, sillä minäkin lintsaan usein ompelun välivaiheissa silittämisestä... Kiva pilvikuosi ja hyvännäköinen toteutus!

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen joka ei välitä silittämisestä...Oma silityspeti on lähinnä varastotilana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varastotilana... Voi ei :D kuulostaa hyvinkin ruttuisalta :D hyvä, että on muitakin silittämisen välttäjiä ;)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.