keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Liitutaulutarrat.

Löysin sattumalta etsimättä liitutaulu-arkkeja! Olivat suht edullisia (5,90e, löytyy myös Kärkkiksen verkkokaupasta) verrattuna muihin näkemiini liitutaulumuoveihin. Setissä oli kahdeksan A4-arkkia, note-arkki ja yksi kullekin viikonpäivälle.
Ei ollut kuitenkaan tarvetta kokonaiselle A4-arkeille (ainakaan vielä), etenkään viikonpäivillä, joten leikkasin yhden puoliksi ja plänttäsin sen kehykseen. Ihan suoraan lasin päälle. Tuntui olevan samaa laatua kuin dcfix - pysyy hyvin kiinni, mutta lähtee helposti pois ilman liimatahroja. Ajattelin, että lasi on kivan tasainen pohja mille kirjoittaa liitutussilla. Oikeassa olin.

Muut arkit laitoin toistaiseksi talteen. Niitähän voi leikata sitten mihin vain! Ehkä nyt saisin toteutettua myös haaveilemani säilytyslaatikot (tai -purkit) liitutaulu-etiketeillä! Liimaten tulisi paljon siistimpää jälkeä kuin maalaten.
Tämä taulu meni nyt "käsityönurkkaukseeni". Minulla on aina välillä ollut jos mitä muistitaulua ideoiden listauksessa. Nyt ei ole vähän aikaan ollut käytössä mitään ja tälle oli tarvetta. Yritin käyttää aikaisempia itsetehtyjä liitutauluja (ks. alta lisää), mutta liitutussi ei putsaannu kovinkaan hyvin liitumaalin pinnalta (tais se kyllä ohjeissakin lukea, mutta huonosti uskoin).

Seuraavaksi voisikin kirjoittaa tauluun huutomerkillä: siivoa "käsityönurkkauksen" kaaos! Voisi olla ihan ensimmäinen juttu ennen uusien projektien aloittamista.

Aikaisempia liitutaulujani näissä postauksissa: peilistä liitutaulu / liitutaulu-tarjotin / sävytetty liitutaulu kehyksestä.

6 kommenttia:

 1. Tosi hieno idea! Tyylikkään näköinen ja voi olla jopa tehokkaampi kuin useampi lippulappunen. Itse voisin kerätä " haluaisin kokeilla"- ideoita listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehdottomasti voi olla parempi, kuin piiloon joutuvat monet pienet muistilaput. Haluaisin kokeilla-lista olisi kanssa aika kiva! :)

   Poista
  2. Jäin tätä pyörittelemään vielä mielessäni.. Aina puhutaan 'pitäisi tehdä' tai 'to do' - listoista. 'Haluaisin kokeilla', 'hyvä idea' tai 'unelmoin' - listat jäävät paljon vähemmälle huomiolle.. Takerruin tähän nyt ihmisenä, joka on tottunut suorittamaan, mutta ei pysty siihen enään. Jospa perustankin 'Haaveilen' listan?:)

   Poista
  3. Olet niin oikeassa! Nyt kun sanoit niin taitaa minunkin to-do-listani muuttua lempeämmäksi. Haluaisin tehdä - sekin on parempi, kuin itsensä käskyttäminen suorittamiseen :)

   Poista
 2. Tämähän on hauska idea :) Meilläkin on rulla tuota liitutaulutarraa, jota voisi hyödyntää vastaavalla tavalla.

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.