maanantai 18. tammikuuta 2016

Printattava kalenteri.

Löysin sattumalta ihanan suloisen kalenterin! Se oli omaan käyttöön maksutta tulostettavissa, joten pakkohan se oli heti printata.. Kalenterin PDF löytyy tästä blogista: thislittlestreet.com / 2016 calendar free printable.
Nämä neljä ovat suosikkejani kuvituksen puolesta. Tykkään kalenterin sävymaailmasta ja siitä etteivät kuvitukset ole liian stereotyyppisiä väreiltään tai kuviltaan. Esim liian monessa kalenterissa joulukuu on aina tummanpunainen ja kuvat liian tapahtumasesonkimaisia (esim. pääsiäismunat, ystävänpäivän sydämet, syksyn ruska-aiheet..).
Tammikuu näyttää tältä! Niputin sivut esille isolla klipsillä. Helppo tapa tuoda samalla vähän väriä tasolle.
Printtasin kalenterikuukaudet tuplasti pienempänä mitä alunperin piti. Hups, mitä värikasetin ja paperin tuhlausta. No ei tullut turhaa tulostettua, liitän söpöt sivut ankean virallisen pisnesskalenterini väliin mustan vastapainoksi!

6 kommenttia:

 1. Juuri tänään sanoin miehelle, että tarvitaan seinäkalenteri hänen menojaan varten. Nyt sellaisen sitten löysin täältä. Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sehän tuli sitten oikeaan hetkeen :) free printable calendar 2016-hakusanoilla löytyy paljon erilaisia, joista voi valita suosikkinsa! :)

   Poista
 2. Onpa kiva kalenteri. Yhden kalenterin ehdin jo ostaa, mutta tämä sopii hyvin työpaikalle tai sitten jääkaapin oveen. Joka vuosi ajatellut että pitäisi itse tehdä tällainen, mutta aina se jää ja onhan siinä hommakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Aina ajattelee et vois tehdä oman, mut aina se vuosi ehtii vaihtua ensin.. :) ehkä ens vuodeksi?

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.