keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Linssistä lintu (+arvonnan voittajat).

Kesä on parhaimmillaan ja arvatkaapas mitä matskua löytyy yllättävän paljon kadun varsilta tippuneena ja/tai hajonneena? Jotain sellaista mistä tämäkin kierrätyskoru on valmistettu! Kuka arvaa mistä?
Se on aurinkolasien linssi! Arskoja on oikeasti tosi paljon maassa. Jopa pelkkinä linsseinä. Yksi niistä pääsi kaulakoruksi (ja jopa 100 uutta kierrätysideaa -lehden kanteen!). Tuo lintukin on kierrätetty. Leikkasin sen ostoskuitin toiselta puolelta. Eikö ole aika sievä? Liimalakkasin linnun ja kiinnitin linssiin taakse riipustaustan - helposti valmista!

Kuvien liimaamisen lisäksi linssiä voisi koristaa monin erin tavoin. Maalaamalla, päällystämällä, liimaamalla koristeita. Jotkut heijastavat linssit voisivat olla aika makean minimalistisia ihan sellaisenaan.
Tämä linssistä koru -idea oli siis yksi 100 uutta kierrätysideaa -erikoisjulkaisun sadasta kierrätysideasta. Ja ko. julkaisun voittivat arvonnassani Mari, tttintti ja Maria! Voittajiin on otettu yhteyttä.
Oli myös mielenkiintoista lukea vastauksianne arvontaan. Kysyin mitä materiaalia kierrätät mieluiten tai mistä materiaalista toivoisit saavasi lisää ideoita. Tosi yllättäviäkin vastauksia! Laitan monta ideaa muhimaan, josko pystyisin uutta inspiraatioa ja uusia ideoita keksimään ns. toivemateriaaleille..

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajille! Ideoita ja inspiraatiota luvassa!

Tykkää ja seuraa Kauneimmat Askartelut -lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut 
#kauneimmataskartelut #100uuttakierrätysideaa


7 kommenttia:

 1. Ihan huima idea ja hieno lopputulos! Tykkään. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) mietin eka et oisko liian outo, mut vähän yllätyin itsekin kuinka sievä siitä sitten tulikin :) roskasta jotain hienoa! :)

   Poista
 2. Minulla on muutama läpinäkyvä linssi ollutkin tuolla odottamassa, pitäisikö niistä kehitellä koruja myös. Onnea arvonnan voittajille ja mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tehdä! Kierrättäen vaan käyttöön! :)

   Poista
 3. Tää on tosi kiva ja helppo toteuttaa! Ja huippua, että kierrätettyä on myös linnun kuva. Ensin luulin, että olet piirtänyt sen. Olet kyllä luova👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) juu, piirtääkin olisi voinut. Onneksi sattui lintu kohdalle :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.