torstai 10. toukokuuta 2018

Viisuista bingo.

Olenkohan koskaan kertonut, että olen kova euroviisufani? Euroviisut ovat vetäneet puoleensa jo lapsena ja en muista kovinkaan montaa vuotta, että viisut olisivat jostain syystä jääneet katsomatta.

Ja koska olen myös kova tyttö tykkäämään hupibingoista ja esimerkiksi viime vuonna oli niin bingoa jouluun (ks. joulubingo) että itsenäisyyspäin juhlintaan (ks. Linnan juhlat -bingo) niin mikseipä nyt myös viisuihin! Onhan tämä viisuviikko vuoden yksi parhaimmista viikoista! Kyllä se viisukatsomo oman bingonsa ansaitsee!
Ja niin sitä sitten bingo tehtiin. En tiedä avautuuko kaikki kohdat.. mutta ehkäpä. Ja tuota vasemman alakulman portugalia-kohtaa lukuun ottamatta tämä pohja kävisi hyvin useampana vuonna, koska pohjan asiat eivät ole sidoksissa ainakaan tietoisesti tämän vuoden esityksiin. On vain muutamia kliseitä, joitakin tapahtuu-kuitenkin-tilanteita ja pari absurdinpaa yksityiskohtaa. Mitä tapahtuu ja mitä ei? Joukossa on myös "Suomi sijoittuu ____ sijalle". Siihen voi lotota omaa veikkausta mihin se kotimaa pisteillään yltää.

Bingon alla on myös "viisuraati". Siihen voi merkata omat suosikkinsa pisteiden kanssa.
Et tarvitse muuta kuin printterin. Klikkaa alla olevaa linkkiä, tallenna bingopohja ja tulosta joko A4 tai A5-koossa kaksi pohjaa yhdelle arkille. Toisaalta, jos ei ole tulostinta niin äkkiäkös sitä ruudukon paperille piirtää ja kirjoittaa itse bingot! Ei se aina tulostinta vaadi.


Hyvää viisuviikkoa! Yhdet semifinaalit ovat takana ja toiset tänään edessä.
Ja lauantaina viisut huipentuvat finaaliin! Kuka muu aikoo katsoa?

4 kommenttia:

  1. Hauska bingo :) paperikokojrn tulisi olla varmaanki A4 ja A5, sillä A6sia tulee tulostimen 4 in 1 toiminnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olet oikeassa, tuossa olikin sitten kiva typo :) paperikoko on näin jälkeenpäin nyt korjattu oikeaan :) kiitos huomautuksesta, olisi saattanut jäädä itsellä huomaamatta!

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.